Δημοσιεύτηκε: 12 Μαρ 2012, 21:44
@pc_magas
Μακάρι να έχεις δίκιο!
Δεν το αποδέχομαι, αλλά δεν είναι εύκολο να γίνει μιά τέτοια αλλαγή σε μία κοινωνία που ανέκαθεν λειτουργούσε με αυτό το σκεπτικό. Εξελίχθηκαν τα πάντα και όμως ακόμα μένουν ίδια.
Σου έγραψα την άποψή μου στην πρώτη απάντηση του θέματος:
Off topic:
@Star_Light
Όντως φοβερές!!! Υπάρχουν άπειρα πράγματα που μπορείς να μάθεις για αυτές που έχουν τρελό ενδιαφέρον! Και γενικότερα τέτοια κοσμικά φαινόμενα ανάλογου μεγέθους!
Για αυτό ούτε κουβέντα! Εγώ πως και πως περιμένω να πάρω το πτυχίο μου και να πάω εξωτερικό για επιπλέον σπουδές και καλύτερες προοπτικές.
Μακάρι να έχεις δίκιο!
Δεν το αποδέχομαι, αλλά δεν είναι εύκολο να γίνει μιά τέτοια αλλαγή σε μία κοινωνία που ανέκαθεν λειτουργούσε με αυτό το σκεπτικό. Εξελίχθηκαν τα πάντα και όμως ακόμα μένουν ίδια.
Σου έγραψα την άποψή μου στην πρώτη απάντηση του θέματος:
eliasps έγραψε:Δεν κατάλαβα καλά τι εννοείς αλλά μακάρι να γινόταν αυτό, δηλαδή ένα σύστημα "ανοιχτού κώδικα" όπως είπες! Έτσι θα υπήρχε λύση σε πολλά προβλήματα εκτός του οικονομικού.
Όμως αυτό πέρα από οικονομική αναδιοργάνωση, απαιτεί και κοινωνική αναδιοργάνωση και υοθέτηση των αρχών και της φιλοσοφίας του ανοιχτού κώδικα, πράγμα που σημαίνει αναθεώρηση ηθικών αρχών-αξιών και νέα σειρά προτεραιοτήτων από όλους.
Δυστυχώς δραστικές αλλαγές σε συστήματα που δεν λειτουργούν ή υπολειτουργούν γίνονται μόνο όταν η κατάσταση φτάνει στο απροχώρητο (και αν).
Off topic:
@Star_Light
Όντως φοβερές!!! Υπάρχουν άπειρα πράγματα που μπορείς να μάθεις για αυτές που έχουν τρελό ενδιαφέρον! Και γενικότερα τέτοια κοσμικά φαινόμενα ανάλογου μεγέθους!
Star_Light έγραψε:Mωρε αμα κατσει καμια ευκαιρία μην με είδατεειτε για Japan ειτε για αλλου.
Για αυτό ούτε κουβέντα! Εγώ πως και πως περιμένω να πάρω το πτυχίο μου και να πάω εξωτερικό για επιπλέον σπουδές και καλύτερες προοπτικές.