Δημοσιεύτηκε: 22 Μαρ 2012, 23:14
από tolis_01
ΓιάννηςΤ έγραψε:Επίσης τα windows είναι πολύ προβληματικά. Εγκατέστησε linux και εγκατέστησε και windows. Των windows το installer είναι φρικτό. Των Linux τα έχει όλα.
Επίσης τα windows ξαναλέω έχουν πολλά φεγάδια. Εμένα μου έβγαζαν τη blue screen of death, δεν διάβαζαν το δίσκο και δεν είχαν wifi. Απλά το linux είναι καλύτερα ΑΚΟΜΑ και από τα πλήρης εγκατεστημένα windows. Γιατί; Κανένα σύστημα windows δεν είναι απαραβίαστο, ιός περνάει. Εκτός αν έχεις πληρώσει για "προνομιούχα" λογισμικά.

Το θέμα της πληρότητας είναι υποκειμενικό. Εμένα πχ με καλύπτουν και τα δυο εξίσου, κάποιον άλλο ίσως όχι (πχ κάποιον gamer, ή κάποιον που ασχολείται με βαριά επεξεργασία βίντεο να τον βολεύουν περισσότερο τα windows, ή κάποιον άλλο που θέλει ασφαλή περιήγηση στο διαδίκτυο με όσο πιο ελαφρύ σύστημα γίνεται, ή να προγραμματίσει σε συγκεκριμένο κώδικα να τον βολεύει περισσότερο το linux).
O installer και των δυο είναι εξαιρετικά απλός (με αυτόν του ubuntu να είναι πιο αναλυτικός φυσικά).

Τώρα για το ποιο παραβιάζεται πιο εύκολα.... δύσκολο να πεις ένα ξερό "αυτό". Εξαρτάται από τον χρήστη, και πολλά άλλα. Σίγουρα πάντως όχι από τις επι πληρωμή εφαρμογές ασφάλειας.