Δημοσιεύτηκε: 25 Μάιος 2012, 22:36
dubuntu έγραψε:Οποιος εχει 2.3 τζιπ δεν είναι ο μεσος ελληνας
Φαντάσου δηλαδή να ομολογήσω ότι έχουμε δύο 2.3 τζιπ και ένα παλιό μικρό κάβα, προφανώς είμαι Ελβετός.
Και όμως δεν είμαι.
'Οταν τα πήραμε όμως, η βενζίνη είχε 0,50 το λίτρο και όχι 1,80.
Πραφανώς βγάζαμε ικανοποιητικά χρήματα και τα συντηρούσαμε, ενώ τώρα ο μισθός της γυναίκας μου έχει πέσει στο μισό, ενώ τα δικά μου έσοδα σαν ελεύθερου επαγγελματία (δικηγόρου) 20 περίπου ετών, δεν τολμώ να στα αναφέρω, πρώτον γιατί ντρέπομαι και δεύτερον διότι δε θα το πιστέψεις ότι είναι τόσο χαμηλά.
Πιστεύω ότι είμαστε πολύ-πολύ εργατικοί σα λαός και ακόμα πιο εργατικοί όταν πληρωνόμαστε ανάλογα με την εργασία που προσφέρουμε και όχι με μπανάνες. Φαντάζομαι ότι όλοι το ίδιο πιστεύετε για τους εαυτούς σας, και αν κάνετε μια ανασκόπηση το ίδιο θα διαπιστώσετε για τους γονείς σας και τους παππούδες σας.
Επειδή λοιπόν είμαστε εργατικοί μας αξίζει να ζούμε καλά και όχι να φυτοζωούμε, μας αξίζει να έχουμε ένα καλό σπίτι, ένα ασφαλές αυτοκίνητο, χρήματα για διασκεδάζουμε που και που και κυρίως καλή διάθεση για να απολαμβάνουμε τη ζωή μας και όχι αυτοκτονικές τάσεις λόγω ανασφάλειας και εξαθλίωσης.
Την αυτοκριτική που λες θα την κάνω όταν θα μπορώ να καθορίζω και τις αποφάσεις που αφορούν στη χώρα μου, κάτι που δεν έχει συμβεί από την απελευθέρωση από τους Τούρκους έως και σήμερα.