Δημοσιεύτηκε: 04 Ιουν 2012, 01:36
από Epirotes
Dimitris έγραψε:Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι δικαιολογίες για να μην κάνουμε ποτέ την αρχή και να μην αλλάζουμε ποτέ τίποτε υπάρχουν άφθονες. Βλέπω συνέχεια έναν αρνητισμό που δεν πρόκειται να βγάλει πουθενά. Γιατί πάντα σε μία πρωτοβουλία βλέπουμε τα αρνητικά της και δεν οραματιζόμαστε για τα θετικά που μπορεί να έχει αυτή; Εγώ κίνητρα προσπαθώ να δώσω σε όποιους νέους θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με το ελευθερο λογισμικό και τον προγραμματισμό. Και τι είναι καλύτερο να είσαι ιδιωτικός υπάλληλος και να παίρνεις 600€ το μήνα και να μη ξέρεις αν θα σε απολύσουν ή θα σου κάνουν μείωση μισθού;

Δε μπορώ άλλο αυτή τη μεμψιμοιρία. ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. Σταματήστε όμως να γκρινιάζετε.

Off topic:
Πλάκα με κάνεις; :?: :? :wtf: Καταρχήν η κλάψα και η μίρλα είναι στο DNA μας. :P :lol: Αλλά και να μην ήταν, στην κατάσταση που ήμαστε με την κρίση και την ανεργία στο κατακόρυφο κι εσύ θέλεις να σταματήσουμε την μίρλα; Σου φαίνεται λογικό αυτό; Άστο το λογικό. Σου φαίνεται ανθρώπινο; Εδώ με ρωτάνε φίλοι και γνωστοί τι κάνω κι εγώ τους απαντάω: "Αυτά που τρώω!" Κι όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε. Μην το παίρνεις τόσο προσωπικά και μην απελπίζεσαι με τις απαντήσεις που παίρνεις. Εγώ σου εξήγησα ήδη ότι για να σε αναλάβει κάποιος πρέπει να είναι είτε ήδη ελεύθερος επαγγελματίας ή να σκοπεύει να κάνει έναρξη ούτως ή άλλως κι να έχει τον τρόπο να συγκεντρώσει το απαραίτητο κεφάλαιο που σου εξήγησε αναλυτικά ο pros τι ποσά απαιτούνται. Έχω δουλέψει ως ελεύθερος επαγγελματίας όπου το χειμώνα έκανα μεταφράσεις και δακτυλογραφήσεις και το καλοκαίρι τον οδηγό σε πεζοπορίες στα Ζαγόρια. Ε, τον χειμώνα ζοριζόμουν χοντρά να πληρώσω το ΤΕΒΕ και συνήθως πάντα καθυστερούσα ένα-δύο μήνες και τους πλήρωνα προσαυξημένου το καλοκαίρι. Ευτυχώς έπαθα το έμφραγμα από το πολύ άγχος και στρες κι ησύχασα. :angel: :angel: :lol: