Δημοσιεύτηκε: 25 Ιουν 2012, 10:20
matthew έγραψε:[/offtopic]
Πριν μερικούς μήνες έδωσα το φλασάκι μου σε ένα φίλο με μερικά έγγραφα να μου τα εκτυπώσει γιατί δεν έχω εκτυπωτή. Το φλασάκι μου ήταν μολυσμένο & λογικό είναι να είναι αφού πέρασε από 3-4 υπολογιστές άλλων φίλων & γνωστών με window$. Ο φίλος που πήγε να εκτυπώσει τα έγγραφα (κάποιες αιτήσεις ήταν) βρήκε το αντιβιωτικό στα window$ του ιούς & μου την είπε γιατί δεν ήταν καθαρό το φλασάκι μου. Του είπα στην ψύχρα & τελείως ξερά ότι δεν με νοιάζει για το δικό του σύστημα αφού το δικό μου δεν επηρεάζεται από τέτοια πράγματα! Έμεινε κάγκελο! & παίρνοντας το φλασάκι για να φύγω, του την είπα εγώ μετά από πάνω: "& που ξέρω εγώ ότι το δικό σου σύστημα δεν είναι άρρωστο & αυτό; Εσύ το ξέρεις σίγουρα;" Μου λέει: αφού έχω antivirus είναι καθαρό! Καλά εντάξει, καλά κρασιά του λέω![/offtopic]
Συγνώμη και με όλη την καλή διάθεση που μπορεί να έχει κάποιος αυτό το θεωρείς σαν σωστή στάση και απέναντι στον χρήστη που έδωσες το φλασάκι για να σου κάνει την εξυπηρέτηση αλλά και στους 3-4 άλλους που είχε περάσει το φλασάκι σου ? Εσύ είσαι ο γνώστης και ο γκουρού που έχει linux και οι άλλοι οι αδαείς χρήστες που θα πρέπει να την πάθουν για να μάθουν ? Ο "φίλος σου" (γιατί οι λέξεις αρχίζουν και χάνουν το νόημά τους) έαν δεν είχε κάποιο antivirus και εάν γινόσουν η αιτία να χάσει δουλεία, ας πούμε 2-3 εβδομάδων, θα ήταν μόνον αυτός ο φταίχτης γιατί δεν είχε προνοήσει να περάσει το φλασάκι σου από ένα σύστημα linux για να επιλέξει τα αρχεία που θα σου τύπωνε.
matthew έγραψε:
Στα δικά μας τώρα. Σιγά να μην βάλω αντιβιωτικό επειδή φίλοι & γνωστοί μου έχουν window$ & δεν καταλαβαίνουν πως είναι τα πράγματα & ας έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να τους το λέω συνέχεια. Στην τελική, δεν γινόμαστε εμείς εκνευριστικοί, αλλά αυτοί μας βρίσκουν εκνευριστικούς.
Ίσως λίγο τραβηγμένο αλλά : Σιγά μην βάλω εγώ προφυλακτικό για να μην κολήσω τους άλλους, ας γίνουν και αυτοί φορείς όπως και εγώ.
Μπορεί να είμαι πιθανόν εκτός τόπικ αλλά δεν μπορώ να βλέπω τέτοια στάση (προσωπικά την χαρακτηρίζω ανεύθυνη) και να μην γράψω κάτι.
Συγνώμη αν έγραψα κάτι που μπορεί να σε πρόσβαλε matthew ή όποιον άλλο έχει την ίδια άποψη αλλά είναι η άποψη μου, πρωινή και χωρίς καμιά δεκαριά τσιπουράκια (χωρίς να διαφωνώ για τα τσιπουράκια).