Δημοσιεύτηκε: 26 Ιουν 2012, 09:19
Off topic:
Για να χρησιμοποιεί κάποιος windows προφανώς κάποιο λόγο θα έχει. Είτε κάποιο πρόγραμμα που δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει είτε κάποια συσκευή που δεν μπορεί να συνδεθεί σε linux είτε ... είτε...μπορεί να βγουν ακόμη πολλά και το σημαντικότερο (τουλάχιστον για μένα) εάν είναι κάποιος επαγγελματίας που καλύπτεται από κάποια έκδοση linux, το θέμα της υποστήριξης. Για να μην αναφέρω και όσους έχουν πλήρη άγνοια για την ύπαρξη του linux.
Από τη στιγμή που έχεις μόνο φωτογραφίες ή μόνο τραγούδια παράδειγμα στο φλασάκι σου και όταν το πάρεις πίσω από έναν φίλο σου και έχει και άλλα αρχεία μέσα τα οποία είναι άσχετα με τα αρχεία που έχεις μέσα τα κρατάς ? Εάν είχες σε κάποιον υπολογιστή σου windows θα το έβαζες χωρίς να τα σβήσεις ?
Τέλος πάντων ο καθένας κρίνει και αποφασίζει μόνος του....και πολύ offtopic βγαίνουμε...
[/offtopic]
mangelasakis έγραψε:rat έγραψε:Συγνώμη και με όλη την καλή διάθεση που μπορεί να έχει κάποιος αυτό το θεωρείς σαν σωστή στάση και απέναντι στον χρήστη που έδωσες το φλασάκι για να σου κάνει την εξυπηρέτηση αλλά και στους 3-4 άλλους που είχε περάσει το φλασάκι σου ? Εσύ είσαι ο γνώστης και ο γκουρού που έχει linux και οι άλλοι οι αδαείς χρήστες που θα πρέπει να την πάθουν για να μάθουν ? Ο "φίλος σου" (γιατί οι λέξεις αρχίζουν και χάνουν το νόημά τους) έαν δεν είχε κάποιο antivirus και εάν γινόσουν η αιτία να χάσει δουλεία, ας πούμε 2-3 εβδομάδων, θα ήταν μόνον αυτός ο φταίχτης γιατί δεν είχε προνοήσει να περάσει το φλασάκι σου από ένα σύστημα linux για να επιλέξει τα αρχεία που θα σου τύπωνε.
Φίλε από την στιγμή που έχει μαλιάσει η γλώσσα μου και εμένα αλλά και όλων εμάς που χρησιμοποιούμε linux να τους λέμε ότι τα windows έχουν ένα σωρο κενά ασφαλείας και ένα σωρό ιούς και αυτοί επιμένουν να έχουν windows αυτό σημαίνει ότι αποδέχονται τους ιούς και εν γνώση του παθαίνουν ότι παθαίνουν. Και στο κάτω κάτω της γραφής από που και ως που θα φταίω εγώ αν χαλάσουν αυτουνού τα windows του και χάσει όλα του αρχεία? Εγώ θα φταίω που η microsoft δεν έχει εξασφαλίσει ασφάλεια και προστασία τουλάχιστον από τους ιούς στο σύστημα της το οποίο το χρυσοπουλάει κιόλας??? Κανονικά όχι μόνο θα έπρεπε να κατηγορεί την microsoft για τους ιούς αλλά και τον εαυτό του που είναι τόσο κορόιδο και εξακολουθεί να την παθαίνει χωρίς να βάζει μυαλό και ενώ ξέρει ότι υπάρχει και άλλη εναλλακτική πολύ καλύτερη και ασφαλέστερη. Εμένα όποτε παθαίνει κάτι κάποιος φίλος μου και χαλάνε τα windows η πρώτη μου κουβέντα είναι "εγώ σου τα έλεγα ξανά και ξανά και εσύ με κοροίδευες και μυαλό δεν βάζεις, τώρα καλά να πάθεις".
Για να χρησιμοποιεί κάποιος windows προφανώς κάποιο λόγο θα έχει. Είτε κάποιο πρόγραμμα που δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει είτε κάποια συσκευή που δεν μπορεί να συνδεθεί σε linux είτε ... είτε...μπορεί να βγουν ακόμη πολλά και το σημαντικότερο (τουλάχιστον για μένα) εάν είναι κάποιος επαγγελματίας που καλύπτεται από κάποια έκδοση linux, το θέμα της υποστήριξης. Για να μην αναφέρω και όσους έχουν πλήρη άγνοια για την ύπαρξη του linux.
mangelasakis έγραψε:rat έγραψε:Ίσως λίγο τραβηγμένο αλλά : Σιγά μην βάλω εγώ προφυλακτικό για να μην κολήσω τους άλλους, ας γίνουν και αυτοί φορείς όπως και εγώ.
Μα ρε φίλε από τι να προφυλάξω τους άλλους? Αφού εγώ δεν είμαι μολυσμένος αλλά και να είμαι αν το καταλάβω διαγράφω τους ιούς αλλά και που να ξέρω εγώ αν έχει ιό ή όχι αν δεν φαίνεται το αρχείο του ιού? Η ακόμη και να φαίνεται το αρχείο που να ξέρω αν είναι όντως ιός ή κάποιο αρχείο ενός προγράμματος? Πως μπορώ εγώ να ξεχωρίζω όλους τους ιούς???? Για αυτό και αν θέλει να έχει το κεφάλι του ήσυχο ή θα ελέγχει πρώτα με κάποιο antivirus ότι βάζει στον υπολογιστή του ή θα βάλει linux να τελιώνει με αυτό το μαρτύριο.
Από τη στιγμή που έχεις μόνο φωτογραφίες ή μόνο τραγούδια παράδειγμα στο φλασάκι σου και όταν το πάρεις πίσω από έναν φίλο σου και έχει και άλλα αρχεία μέσα τα οποία είναι άσχετα με τα αρχεία που έχεις μέσα τα κρατάς ? Εάν είχες σε κάποιον υπολογιστή σου windows θα το έβαζες χωρίς να τα σβήσεις ?
Τέλος πάντων ο καθένας κρίνει και αποφασίζει μόνος του....και πολύ offtopic βγαίνουμε...
[/offtopic]