Δημοσιεύτηκε: 28 Δεκ 2008, 03:16
από linuxman
PaNick έγραψε:Κακίες.

Τα Windows - όπως και όλα τα προγράμματα - έχουν τα καλά τους και τα κακά τους.

Όποιος ξέρει κι αυτά και τις εναλλακτικές, για τις συγκεκριμένες απαιτήσεις του Βρεταννικού Ναυτικού, Βασιλικό παρακαλώ, μπορεί να κρίνει - δεν τους περνάω για κορόιδα πάντως αυτούς εκεί τους ψιλο-<ΛΟΓΟΚΡΙΘΗΚΕ> τους ..Άγγλους. <ΛΟΓΟΚΡΙΘΗΚΕ> ίσως, κορόιδα αποκλείεται.

Όσο για κακίες είσαι και εδώ λάθος , τα καλά τους επειδή υπάρχουν προγράμματα που συνηθίσαμε , η επειδή ότι έχουμε ( εγώ δεν έχω καν πλέων , για μένα πλέων ) το έχουμε έτσι στο φλου , για φαντάσου έστω για λίγο ότι έχουμε να το πληρώναμε , και εμένα δεν μου αρέσει να έχω κάτι στο Η/Υ και να μην ξέρω τι κάνει αυτό που και γιατί συνδέεται .
Μην το λες αυτό , για αυτό τους χάνονται τα φορητά από υπηρεσίες με εκατομμύρια αριθμούς κοινωνικής ασφάλειας , και τότε και εδώ δεν είναι κορόιδα δεν είναι που σύναψαν την συμφωνία με τον Μπιλλ για να πάρουν κάτι παραπάνω ........
Και ότι πληρώνεις παίρνεις , δεν μπορείς να κάνεις αυτά που κάνεις εδώ είσαι κρεμασμένος από την ms και τους vendors + drivers ενώ στο λίνουξ πολλές φορές τους drivers μπορεί να αντικαταστήσει μία απλή παράμετρο κάπου σε ένα αρχείο και εκεί όχι δεν έχει τότε δεν παίζει , και ειδικά τώρα με sVista που κάνεις αμάν να βρεις οδηγούς για το xp .