Δημοσιεύτηκε: 26 Ιούλ 2012, 22:27
από Dimitrios.gr
the_eye έγραψε:Το άρθρο γράφτηκε
έγραψε:Πεμ, 22/09/2011

Πριν την έκδοση του 11.10, τυχαίο ;
Πιστεύεις ότι είναι επίκαιρο ή διαχρονικό ;

Είναι ένας λίβελος χωρίς καμία τεχνική εξήγηση.
Είναι κλασικό άρθρο της δομής

1. Και καλά έχω γνώσεις - εμπειρία ( Αλλά πραγματικά δεν ξέρω τι μου γίνεται στο συγκεκριμένο θέμα)
2. Δριμύ κατήγορο με βάση προσωπικά και υποκειμενικά κριτήρια, χωρίς να δίνω στοιχεία. (Άστοχες συγκρίσεις με κλειστό λογισμικό και εταιρίες. Λες και οι developers που δουλεύουν αφιλοκερδώς έχουν όρεξη να ικανοποιούν τα προσωπικά βίτσια του καθενός.)
3. Στο τέλος όμως πάντα υπάρχει ελπίδα. (Αν κάνουμε το linux σαν τα win ή τα mac αλλά τζάμπα)

Δεν θα έγραφα στο άρθρο. Αλλά μόνο και μόνο απάντησα για τον διαστρεβλωτικό τίτλο "Γιατί τα Gnome 3 και Unity δεν είναι καλά προϊόντα".
Αν πιστεύεις ότι το ελεύθερο λογισμικό είναι προϊόν, τότε δεν έχεις καταλάβει τι είναι το ελεύθερο λογισμικό.

Είτε καταλαβα είτε όχι τί ειναι το ελευθερο λογισμικό δεν έχει απο οτι φαίνεται και πολύ σημασία ,άλλοι είναι αυτοί που θα κρίνουν απο ότι φαίνεται το μέλλον του linux
αν δούμε την (εξέλιξη) του Gnome .....αν είναι εξελιξη αυτό ....
και ενα λειτουργικό όσο ελευθερο και τζάμπα αν είναι αν δεν σου κάνει την δουλειά δεν το παίρνεις ...
Ορίομαι γιατι το gnome δεν ήταν έτσι ......
όσο αναφορά την παραπάνω άποψη ...ενός ατόμου... δεν την υιοθετώ .... απλα συμφωνώ σε ορισμένα σημεία που αφορούν το Gnome και την λειτουργικότητα του ...
ωστόσο ήθελα να δώ και της απόψεις στο φόρουμ στο οποίο βρίσκομαι...
η είδηση αυτη είναι τοσο παλιά όσο και το gnome 3 ....