Δημοσιεύτηκε: 05 Ιαν 2009, 15:30
vista killer έγραψε:Ο αναρχισμός υπάρχει και θα υπάρχει αν και ο πολιτικός κόσμος ποτέ δεν μιλάει ανοιχτά γιαυτή την εξωφρενική για τα δικά τους δεδομένα πολιτική θέση. Ο αναρχισμός δεν είναι κάποιο πολιτικό σύστημα όπως παράδειγμα ο κομουνισμός που προτείνει την βελτίωση του συστήματος και την προσαρμογή του προς τα συμφέροντα του λαού αλλά είναι ένα πολιτικό σύστημα που προτείνει το γκρέμισμα του συστήματος συθέμελα. Οι αναρχικοί που καίνε σπάνε και καταστρέφουν δεν κάνουν τίποτα που να είναι αντίθετο με την ιδεολογία τους. Είναι άθεοι και πιστεύουν ότι η θρησκεία είναι ένα τέχνασμα για να κοιμίζει του λαούς και ότι η εκλησία είναι ένα από τα όργανα πνευματικής καταστολής του κράτους. Γιαυτό καταστρέφουν τις εκλησίες και ότι έχει σχέση με την θρησκεία.
Ακόμα δεν πιστεύουν στην ιδιοκτησία και θεωρούν ανήθικο κάποιος να κατέχει κάτι μόνο για την πάρτη του. Γιαυτό καταστρέφουν καταστήματα, αυτοκίνητα και ότι άλλο βρούν μπροστά τους και χωρίς καμία ενοχή.
Δεν πιστεύουν στον διαχωρισμό των λαών σε κράτη και εθνότητες. Πιστεύουν στην οικουμενοικότητα και στην παγκοσμιοποίηση ακόμα πιο ακραία από τι προσπαθεί να κάνει ο σύγχρονος καπιταλισμός. Γιαυτό καίνε σημαίες και τις ποδοπατούν ξανά χωρίς καμία ενοχή.
Τέλος οι αναρχικοί πιστεύουν ότι ο μόνος δρόμος για την επανάσταση είναι η βία και ιδίως το σύγχρονο αντάρτικό πόλεων όπως το ονομάζουν γιαυτό και τα συχνά "εκτροπα" τους.
Φυσικά ο πολιτικός κόσμος δεν μπορεί αν παραδεχτεί ότι υπάρχει μια τέτοια εξωφρενική πολιτική θεώρηση και ποτέ δεν μιλάει ανοιχτά για αναρχικούς αλλά πάντα για προβοκάτορες, κουκουλοφόρους, μισθωμένους και οτιδήποτε άλλο.
Εγώ εδώ δεν βλέπω κάτι ανάλογο Αναρχισμός οπότε είναι απαράδεκτο να υπάρχει , να καίνε να σπάνε και να το πληρώνουμε εμείς , και το χειρότερο ότι πολλοί απο αυτούς είναι τα ματσομένα παιδάκια που δεν έχουν ανάγκη από τίποτα .