Δημοσιεύτηκε: 02 Οκτ 2012, 09:31
από sotos21
έγραψε:Ασε που χανεις εγγυηση αν τον ανοιξεις μεσα στα 2 πρωτα χρονια. Εσενα sotos δεν σε ενοιαξε που την εχασες?

Όχι(έχει λήξει)
έγραψε:Αυτο ειναι μονο αν ξερεις εστω τα βασικά. Φοβαμαι μη κανω ζημια/σπασω/κοψω κατι συν οτι δεν γνωριζω καν που μπαινει αυτη η παστα που λετε.

Αν κάνεις αναζήτηση στο youtube γράφοντας την μάρκα του laptop συν το disassembly(αποσυναρμολόγηση) θα δεις βίντεο που θα σε βοηθήσουν πολύ π.χ. Dell Inc. Dell System Inspiron N411Z disassembly
Το βασικό είναι να πάρεις μια καλή πάστα και ένα σωστό εργαλείο για να ξεβιδώσεις τις βίδες, επίσης να προσέχεις όταν αφαιρείς τις συνδέσεις.
Εγώ δεν είχα εργαλεία(γιαυτό το ανέβαλα) και έκανα ένα σωρό πατέντες, π.χ. οι βίδες που συγκρατούν το καπάκι του ανεμιστήρα είναι σε μέγεθος το μισό από τις βίδες που συγκρατούν τους βραχίονες στα γυαλιά οράσεως.
Το σίγουρο είναι ότι την πρώτη φορά θα φας περίπου 2 ώρες και από την δεύτερη 10 λεπτά.
έγραψε:Καλά αυτα που λετε, αλλα ετσι και πιασω να ανοιξω εγω το λαπτοπ μου ειμαι σιγουρος πως κατα την συναρμολογηση θα εχουν περισσέψει βιδάκια και εξαρτηματα.

Μόνο 2 βίδες περίσσεψαν και ήταν μεγάλη επιτυχία, την επόμενη φορά θα βρω από που λείπουν και θα τις ξαναβάλω.