Δημοσιεύτηκε: 02 Οκτ 2012, 23:16
από fkol k4
madvinegar έγραψε:Αρα ειχες δυο χρονια. Οχι 1. Οποτε θεωρητικά μπορουσες να περιμενεις αλλους 6 μηνες πριν ανοιξεις το λαπτοπ για να μη χασεις εγγυηση

Αυτό με το άνοιγμα είναι πολύ σχετικό.
Για να ακυρωθεί μια εγγύηση, θα πρέπει να αποδυκνείεται πως το μηχάνημα ανοίχθηκε, κάτι το οποίο σημαίνει πως πρέπει να βρεθούν παραβιασμένες δικλείδες όπως μολυβδοσφραγίδες, κομμένα συρματάκια συγκράτησης κτλ.
Το να βγάλεις δύο πλαστικά καλύμματα για να βάλεις μια σκούπα, δεν επιφέρει τέτιοια αποτελέσματα (εκτός αν έχουν προχωρήσει τόσο πολύ τα τμήματα συναρμολόγησης στα εργοστάσια, κάτι για το οποίο πολύ αμφιβάλλω).
Γενικότερα, ότι μπορείς να λύσεις και να ξαναδέσεις με ένα κατσαβίδι, μάλλον δεν φαίνεται (ή τουλάχιστον δεν μπορούν να το δουν οι υπάλληλοι μιας αντιπροσωπείας).

Για τα
  1. madvinegar έγραψε:Καλά αυτα που λετε, αλλα ετσι και πιασω να ανοιξω εγω το λαπτοπ μου ειμαι σιγουρος πως κατα την συναρμολογηση θα εχουν περισσέψει βιδάκια και εξαρτηματα... :lol:

Αυτο ειναι μονο αν ξερεις εστω τα βασικά. Φοβαμαι μη κανω ζημια/σπασω/κοψω κατι συν οτι δεν γνωριζω καν που μπαινει αυτη η παστα που λετε.
  2. eliasps έγραψε:Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον madvinegar. Ειδικά για κάποιον που δεν το έχει ξανακάνει, το "λύσιμο" ενός φορητού δεν είναι και "user-friendly". Πόσο μάλλον για το ανεμιστηράκι, το οποίο τουλάχιστον στο laptop της υπογραφής μου, είναι το δυσκολότερα προσβάσιμο εξάρτημα του υπολογιστή.
  3. madvinegar έγραψε:Μακαρι μολις ληξει και η δικη μου εγγυηση να μπορουσα να του εκανα ενα καθαρισμο, αλλα οπως ειπα... το φοβαμαι.
Δεν είναι πως δεν καταλαβαίνω την ανησυχία του μήπως κάτι δεν πάει καλά, αλλά από την άλλη με αυτή τη λογική δεν θα πρέπει να πειράζουμε το ποδήλατό μας, θα πρέπει να μην αλλάζουμε την ασφάλεια στον πίνακα αν καεί αλλά να φωνάζουμε ηλεκτρολόγο και άλλα πολλά.
Άσε που δεν είναι για τέτοια οι εποχές.

Μην τα φοβάστε τόσο πολύ τα κατσαβίδια, εδώ άλλοι αλλάζουν κυλινδροπίστονα και καρμπυρατέρ στο πεζοδρόμιο (γκουχ, γκουχ :lol: ) και οι μοτοσυκλέτες είναι και πολύ ακριβότερες από ένα κομπιούτερ.