Δημοσιεύτηκε: 03 Οκτ 2012, 09:51
από madvinegar
Υπαρχουν βιδες που ειναι κρυμμενες κατω απο αυτοκόλλητα (επιτηδες) ωστε για να εχεις προσβαση να αναγκαστεις να χαλασεις/ξεκολλησεις το αυτοκόλλητο.

Επισης, φυσικα δεν μιλαω για ξεβιδωμα 1-2 βιδων. Για να εχεις προσβαση στο ανεμιστηράκι συνηθως πρέπει να λυσεις όλο το λάπτοπ. :mrgreen:

Off topic:
Τα λαπτοπ δεν ειναι σαν τα desktop ή τα ποδηλατα (ή τα αυτοκινητα/μηχανες).
Δεν εχεις ουτε χωρο να δουλεψεις, ουτε περιθωριο για λαθος. Ειναι τα παντα στριμωγμένα και τακτοποιημενα, και λιγο να τραβηξεις κατι παραπανω επειδη δεν βγαινει, εχεις αμεσο κινδυνο να κοψεις/χαλασεις/στραβωσεις κατι που ισως ειναι βασικο και μετα βγαινει off ο λαπτοπ.

Desktop εχω ανοιξει 100 φορες. Το αμαξι το εχω σκαλησει στο πεζοδρόμιο αλλες 100 φορες (οκ οχι να αλλαξω στροφαλομπιελλοπιστονα - θα ηθελα γερανακι για να βγει η μηχανη για κατι τετοιο :lol: ) αλλα για αλλαγες λαδιων, φιλτρων, μπουζι, ψευδοκάπακα, πατεντες σε στερεοφωνικα κτλπ δεν εχω κανενα προβλημα. Για ποδηλατο ας μη μιλησω καλυτερα.

Σιγουρα εχει να κανει με την εμπειρια και κατα συνεπεια με την ανεση που εχεις αποκτησει πανω σε κατι. Επειδη λαπτοπ δεν εχω ανοιξει ποτέ, μου φαινεται σαν αβατο προς το παρόν. Και σιγουρα δεν προκειται να ανοιξω το καινουριο μου λαπτοπ ωστε να μαθω στου κασιδη το κεφάλι... :lol: