Δημοσιεύτηκε: 04 Οκτ 2012, 12:05
clepto έγραψε:Αυτό είναι αλήθεια! και το ξέρω γιατί χρησιμοποιώ Luna εδώ και 1-2 μήνες...Για να κάνεις κάτι όλα περνάνε από τους Designers πρώτα..fkol k4 έγραψε:ούτε το Pantheon desktop (το unstable του Elemantary Luna), το οποίο παρεμπιπτόντως όσον αφορά την άποψη «ομοιομορφία και ενιαία σχεδιαστική αντίληψη» είναι χρόνια μπροστά από κάθε άλλη διανομή Linux και αν το δοκιμάσετε θα δείτε τι εννοούν οι Mac users όταν μιλάνε για «ενιαία σχεδιαστική αντίληψη».
Off topic:
Πραγματικά την λατρεύω αυτή τη διανομή
Επειδή προσπάθησα να την εγκαταστήσω (Elementary OS-Luna), πέρα από το γεγονός πως σχεδιαστικά είναι άψογη, με τον 3.2.0-31 έχω kernel panic.
Ο μόνος τρόπος να μπει σε γραφικό περιβάλλον, είναι με τον *-26
Ακόμα και τότε, δεν μπορώ να δω τα settings, όποτε πάω να τα ανοίξω, αντί της κατηγορίας που έχω επιλέξει, μου ανοίγει ένα παράθυρο με τρεις ρυθμίσεις (additional drivers, language support και κάτι άλλο που δεν θυμάμαι) με κόκκινο θαυμαστικό -μάλλον-.
Εννοείται πως έχω προλάβει να κάνω όλα τα updates με τον πυρήνα *-26 και κάνω login με αυτόν (αφού ακόμα και μετά τις ενημερώσεις αδυνατεί να bootάρει στον *-31.
Όταν εγκατέστησα την Jupiter, δεν είχα τέτοια θέματα, αλλά βασίζεται σε παλιά έκδοση του Ubuntu.