Δημοσιεύτηκε: 05 Οκτ 2012, 00:55
adem1 έγραψε:Αφού είναι βασισμένη η εκδοση λούνα στην 12.04 δεν θα πρεπε να είναι ήδη σταθερή όσο η 12.04;
Γιατί δεν βγάζουν την επίσημη αλλά την έχουν σαν unstable; Θα μου πείτε ότι είναι φορκ και δεν σημαίνει ότι θα συμβαδίζει με τον πατέρα του, αν μπορεί να χαρακτηριστεί έτσι το Ubuntu, ναι αλλά τα έχουν όλα έτοιμα, τι περιμένουν
Κακιούλες...
Δεν τα έχουν όλα έτοιμα, Το Pantheon desktop βασίζεται στο Gnome shell αλλά δεν είναι ακριβώς το Gnome shell, ο windows manager που χρησιμοποιεί το Elementary είναι δικό τους fork και λέγεται Gala, ο Noise music player είναι έργο του elementary, ο scratch είναι fork του Gedit από το elementary, το Pantheon Terminal είναι fork του gnome terminal από το elementary, υπάρχει πολλή σχεδιαστική δουλειά και έχω και την εντύπωση πως κάποιες από τις standard βιβλιοθήκες που χρησιμοποιεί το elementary είναι μεταγενέστερης έκδοσης από ότι στο Ubuntu (νομίζω οι Vala και Webkit).
Ρίχνουν αρκετή δουλειά, δεν βάζουν απλά ένα θέμα στο Ubuntu.
Βέβαια το θέμα με τον πυρήνα του OPanos είναι όντως λιγάκι περίεργο, γιατί ο πυρήνας 3.2.0-31 είναι κανονική ενημέρωση από τα αποθετήρια του Ubuntu και όχι του elementary, οπότε κάτι περίεργο συμβαίνει.