Δημοσιεύτηκε: 23 Οκτ 2012, 14:52
από Dimitrios.gr
eliasps έγραψε:Δεν αμφισβητώ την εγκυρότητα της είδησης, αλλά το παρακάτω μου φαίνεται αρκετά ακραίο για να ισχύει:
Dimitrios.gr έγραψε:Προς επιβεβαίωση της προειδοποίησης ο Β.Πούτιν έδωσε εντολή απογείωσεης ενός ζεύγους στρατηγικών πυρηνικών βομβαρδιστικών Tu-160 BlackJack (άλλη πηγή αναφέρει ότι ήταν Tu-22M Backfire) απογειώθηκαν μέσα στη νύχτα και πέταξαν στα όρια του τουρκικού FIR.

Από ότι καταλαβαίνω διαβάζοντας αυτήν την πρόταση, απογειώθηκαν δύο μαχητικά αεροσκάφη, οπλισμένα με πυρηνικές βόμβες έτοιμες για άμεση χρήση, ως προειδοποίηση;
Δεν γνωρίζω τις νομοθεσίες περί πολέμου, αλλά από ότι νομίζω, υπάρχουν διάφορες συνθήκες και κανόνες που έχουν γίνει αποδεκτά σχεδόν παγκοσμίως, που αποτρέπουν τέτοιες ενέργειες, ειδικά όταν πρόκειται για πυρηνικά, βιολογικά και χημικά όπλα.
Αν γνωρίζει κάποιος λεπτομέρειες, ας μας περιγράψει την κατάσταση.

Εμένα μου κανει εντύπωση πως τα βρίσκουν όλα αυτα !!!! επιβεβαιώνονται ??? απο πουθενά ?? ή απλα ανεβαζουμε την είδηση έτσι....... γιατι τελευταία με τον ερχομό αυτών των ανθρώπων (Τρόικα) στην χώρα μας μεγάλη παραπληροφόρηση πέφτει !!!??

ΥΓ: Απο το 74 και μετα η παραπληροφόρηση έγινε μόδα :D