Δημοσιεύτηκε: 16 Ιαν 2009, 13:19
από digibill
Εγώ θα παραθέσω απλά κάτι που έγραψα σε ένα άσχετο φορουμ, αλλά για μένα είναι το μεγαλείο του linux :D

---------------------------

Ααααααααααχ, Linux!! Nα γιατί το λατρεύω αυτό το λειτουργικό ρε γ*****!!:-*:-*

Γράφω την προηγούμενη απάντηση στον Νίκο και ταυτόχρονα, για να σιγουρευτώ για την ορθότητα των γραφομένων μου, μετατρέπω μόνος μου με τον mobile media converter τον Ισοβίτη σε avi. Έχω ανοιχτό Firefox με κάμποσες καρτέλες, Evolution (πρόγραμα mail reader), στο background τρέχει ο Azureus (ο πιο βαρύς torrent client!) και διάφορα άλλα μπλιμπλίκια. Ο multimedia converter κάνει την δουλειά του στο υπόβαθρο και δεν με ενοχλεί σε τίποτα! Το υπόλοιπο σύστημα τρέχει σαν κρυστάλλινο νερό, εντελώς flawless!!
Λέω "ας το δυσκολέψω λίγο το καταραμένο, να δω μέχρι πού φτάνει>:D". Ανοίγω VLC και παίζω κι ένα βιντεάκι..... Τίποτα το σύστημα, στα π@π@ρι@ του!! :o :shock:

Σε πρώτο πλάνο ο converter μετατρέπει το βίντεο (έχει γίνει γκρι ως ένδειξη ότι δουλεύει στο background) και τα υπόλοιπα παίζουν κανονικότατα... Το βιντεάκι δεν χάνει ούτε καρέ!!!

Εικόνα

«Ας το δυσκολέψω λίγο ακόμη», λέω. Να του ανοίξω και κανένα desktop effect (ναι, κάτι σαν αυτά που έχουν τα σVista, μόνο που στο linux τρέχουν και σε Πεντιουμ 3 :p ). Ορίστε το desktop μου σε γενική, τρισδιάστατη άποψη:

Εικόνα

Εννοείται ότι ακόμη και σε αυτη την άποψη, το βιντεάκι συνεχίζει να παίζει κανονικά και χωρίς ίχνος κολλήματος και ο converter συνεχίζει ήσυχα και ύπουλα την μετατροπή!!! :? :? 8-)

Μετά βαρέθηκα να προσπαθήσω άλλο, δεν κολλάει το έρμο!!:D

I love it! :ugeek: 8-)

ΥΓ:Προσπαθώ να θυμηθώ πώς μπορεί να ήταν μια παρόμοια κατάσταση σε ΧΡ και δεν μπορώ καν :P :P