Δημοσιεύτηκε: 12 Απρ 2013, 20:54
από fkol k4
linuxnews έγραψε:Αγαπητέ φίλε fkol k4, η ιστοσελίδα δεν θα είναι wiki αν και μπορούμε να κάνουμε ένα μέρος της.
Η ιστοσελίδα θα έχει ενα forum για βοήθεια των μελων. Θα έχει σαν βασικότερο σκοπό την ενημέρωση δεν θα λείπουν όμως tutorials, reviews μαθήματα προγραμματισμού και πολλά άλλα.

Για την απορία σου σχετικά με την καθημερινή ειδησεογραφία, θα είναι στην κρίση του καθενός, δεν θα σε περιορίσω εγω σε αυτό, σκοπός είναι η ενημέρωση του επισκέπτη για ολα τα θέματα σχετικά με το Linux.
Η ιστοσελίδα θα δουλεύει με συντακτική ομάδα, και θα μπορεί ο καθένας να γίνεται μέλος.

Η ιδέα σου για το wiki είναι πολλή καλή. Θα μπορούσαμε να είχαμε μια περιοχή στο site που θα μπορούσε ο καθένας να γράφει κάποια πράγματα που δεν είναι ειδήσεις αλλά για παράδειγμα μια περιγραφή για μια έννοια στην πληροφορική. Για παράδειγμα αν στο άρθο σου βλέπεις πως μια λέξη που θα γράψεις πιθανόν να μην είναι κατανοητή σε όλους να γράψεις την αιτιολόγηση της και στο άρθο να παραπέμπεις τον αναγνώστη εκεί.

Οκ.
Ρωτάω πολλά και ενδεχομένως να γίνομαι και σπαστικός αλλά μην το παρεξηγείς, είναι δικό μου κουσούρι.

Αυτό που εν ολίγοις θέλω να πω, είναι πως αυτή τη στιγμή παρουσιάζεσαι ως ένας νέος Captain Jack Sparrow που ανακοινώνει νέο ταξίδι και αναζητεί πλήρωμα.
Αυτό που θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμο, θα ήταν να περιγράψεις το καράβι σου (ώστε να ξέρει κανείς αν μπορεί να το κουμαντάρει) και το αν σαλπάρεις για κυνήγι φαλαινών, κυνήγι θησαυρού, ανακάλυψη νέων εδαφών και θαλασσών ή μεταφορά λαθραίων εμπορευμάτων, ώστε να βρεις το πλήρωμα που έχει το αντίστοιχο ενδιαφέρον.

Ελπίζω να σου άρεσε η παρομοίωση (άλλο κουσούρι μου...) :wave: