Δημοσιεύτηκε: 19 Μάιος 2013, 11:40
από nikospap
lepidas έγραψε:χαρτι τει-αει θα μαθεις απο που κλεινει και ανοιγει ο υπολογιστης. αμα σε ενδιαφερει το χαρτι ειναι πολυ καλες σχολες.

γενικα η αναγκη σε κανει να μαθεις πραγματα(δε μιλαω για χαρτια αλλα για γνωση), δε χρειαζεται να παρεις καποια αποφαση να μαθεις κατι,απλα θα βρεθεις με γνωσεις ή απλα θα βρεθεις χωρις γνωσεις. ο χρονος θα δειξει αν το θες ή οχι.εσυ δε χρειαζεται να κανεις κατι απλα κανε αυτο που σου αρεσει

παιδια πιστευω οτι κατι παραπανω μαθαινεις σε μια σχολη που ειναι 4 χρονια τουλαχιστον πιστευω οτι οι ανθρωποι που διδασκουν κατι παραπανω ξερουν(ετσι νομιζω..δε περνω κ ορκο...)αλλα και πολη προσωπικη προσπαθεια... για τον φιλο Th P απο οτι εχω δει τα πλεονεκτιματα υπερτερουν οποτε...κατεληξα.Το θεμα ειναι οτι θελω να εχω αυτο που μου αρεσει πιστοποιημενο να χτυπησω μια πορτα και να πω οτι ειμαι κατι...θα μου πειτε μαμα εισαι καλος σε κατι δε χρειαζονται χαρτια...ναι συμβαινει εχω δει εργοδηγους μηχανολογους να περνουν 4500 οι οποιοι ηταν απλοι σωληναδες και αποφοιτους ΑΕΙ μηχανολογιας με 800 η 700!!αλλα τωρα εχουμε περασει χιλιετια δηλαδη οι εποχες περνανε η τεχνολογια εξελιζετε καθε λεπτο τα χαρτια χρειαζονται...προσωπικη γνωμη και εμπειρια(σε αλλους κλαδους οχι σε υπολογιστες)