Δημοσιεύτηκε: 12 Νοέμ 2013, 10:59
από akounadis
eliasps έγραψε:
sotos21 έγραψε:Σε όλα τα λάπτοπ που έχω ανοίξει μέχρι τώρα(5), μετά το βγάλσιμο του πληκτρολογίου έπρεπε να ξήλωνα και όλη την μητρική για να έχω πρόσβαση στον ανεμιστήρα

Δύο έχω ανοίξει όλα κι όλα και ισχύει το ίδιο.
Το ανεμιστηράκι είναι η δυσκολότερα προσβάσιμη συσκευή του laptop. Είναι τελευταία!
Πρέπει πρώτα να βγούν όλα για να φτάσεις σε αυτό.

Και η ειρωνία είναι πως ο πιο συνηθισμένος λόγος για να ανοίξεις ένα laptop, είναι για να καθαρίσεις το ανεμιστηράκι. :cry:

Άνοιξα το δικό μου ένα hp και ένα toshiba. Η βάση του laptop είναι και το καπάκι, που αν το αφαιρέσεις βλέπεις σχεδόν τα πάντα. Για να βγάλω τον ανεμιστήρα χρειάστηκα αρχικά να ξεκλιπάρω τα ηχεία και μετά σήκωσα την ψήκτρα για να αλλάξω την πάστα. Σε hp & toshiba δεν έβγαλα καν το πάνω μέρος που είναι το πληκτρολόγιο. Εκεί κάθε συσκευή έχει τα δικά της και έχει ένα μικρό βαθμό δυσκολίας για το πάνω μέρος. Αν το κάνεις μια φορά πίστεψέ με θα θέλεις και δεύτερη χαχαχα. Καθαρισμό με φύσημα γίνεται σωστά μόνο όταν το laptop είναι λυμένο ώστε να φύγει έξω η σκόνη διαφορετικά σκούπα με προσοχή για να μη γίνει τζίνι και μπει στο "λυχνάρι" ...χαχαχα