Δημοσιεύτηκε: 16 Φεβ 2014, 16:55
Nisok έγραψε:@dim459 @fkolk4
Ειλικρινά δεν περίμενα ποτέ ότι πέρα από τον ίδιο τον Κατσανέβα, κάποιος που υποθέτω ότι δεν είναι συγγενής του θα είχε τέτοιες απόψεις.
Τι απόψεις έχει δηλαδή ο fkol k4 για να καταλάβει κι αυτός;
Τη κίνηση του Κατσανέβα ο dim την χαρακτηρίζει αστεία κι εγώ συμφωνώ με τον χαρακτηρισμό αυτό. Αν θέλεις να την επεκτείνουμε σε γελοία οκ, κανένα πρόβλημα, ειδικά για πασόκους εκείνης της εποχής μπορώ να συμφωνήσω σε οποιονδήποτε κακό/υποτιμητικό χαρακτηρισμό προτείνει κάποιος, ακόμα και αν είναι άδικος και κακοπροαίρετος.
Και μάλλον θα είναι πολύ λίγος μπροστά σε αυτό που σκέφτομαι εγώ.
Από εκεί και πέρα όμως, το «ο πεθερός του στη διαθήκη του τον είπε όνειδος» δεν είναι βιογραφικό στοιχείο.
Είναι αυτό που εδώ λέμε "off topic".
Δηλαδή, αν τον έλεγε «το καμάρι της οικογένειας», ο αρθρογράφος θα το περιελάμβανε επίσης; πολύ αμφιβάλλω.
Προσωπικά, μου είναι αδιάφορο και το πως χαρακτήρισε ο Ανδρέας Παπανδρέου τον Κατσανέβα, και ο ίδιος ο Κατσανέβας και ειδικά ο Ανδρέας Παπανδρέου για τον οποίο έχω ακόμη χειρότερη προσωπική γνώμη από αυτή για τον Κατσανέβα.
Και φυσικά ούτε η δική μου γνώμη έχει κάποια αξία, παρά μόνο για εμένα
Nisok έγραψε:Άμα αποφάσιζες να ασχοληθείς ενεργά με το forum. Δηλαδή, εννοώ να κάνεις κάτι για αυτό. Έχοντας κάποιες ιδέες να εισηγηθείς.
Και πάνω στην συζήτηση για μια σημαντική εισήγησή σου, σε αποκαλούσε μαλ_κα, ο fkol, τότε αυτό θα έπαινε το λήμμα σου με την κατάλληλη αναφορά
Άν θεωρείται σοβαρή ασχολία το να κάθεται να ασχολείται και να καταγράφει το φόρουμ το αν ο dim με είπε μαλάκα ή τον είπα εγώ παπάρα, τότε καλά κάνω και δεν έχω ασχοληθεί και ελπίζω να συνεχίσω να έχω τη σύνεση να μην ασχολούμαι.
Οι διαπροσωπικές σχέσεις όσο πιο κοντινές είναι, τόσο εντονότερες διακυμάνσεις παρουσιάζουν. Αν ο Α και ο Β αρχίσουν τα μπινελίκια μεταξύ τους, τότε ένα από τα δύο συμβαίνει:
- Τα αξίζουν και οι δύο
- Εχουν δώσει το θάρρος ο ένας στον άλλο να γίνεται τέτοιου είδους αντιπαράθεση