Δημοσιεύτηκε: 12 Μαρ 2014, 21:50
qsd330 έγραψε:χαιρετω την παρεα... ειμαι ο γιωργος... χρονια στους υπολογιστες ειτε επαγκελματικα ειτε ερασιτεχνικα .παντα πειραματιζομουν και εχουν περασει παρα πολλες διανομες απο τους υπολογιστες που κατα καιρους κατειχα, αλλα παντα γυριζα στα ms ισως λογω συνηθειας παιχνιδιων ευκολιας κτλπ... τωρα λιγο η ανεργια λιγο η βαρεμαρα ειπα να δοκιμασω ξανα και εβαλα τα 13,10 μπορω να πω εξεπλαγειν ευχαριστα , τα εχω μια βδομαδα περιπου και τρεχω μονο αυτα... ψαχνοντας στο Νet εκανα πολλα βηματα μπροστα και εγκατεστησα σχεδον οτι προγραμμα χρειαζομαι. σημερα βρηκα και την κοινοτητα σας οποτε φανταζομαι θα μου ληθουν πολλες αποριες (μιας και καλα καλα δεν ξερω τι εκανα αυτες τις μερες στην κονσολα... αλλα αφου δουλευουν δεν εχω παραπονο) παραμενουν μερικα θεματακια και πιστευω οτι με τη βοηθεια σας θα βρω τις απαντησεις που χρειαζομαι
Δεν μου λες ρε Γιορικα,και εγω θελω να βαλω προγραμματα απο win που εχω και μου ειναι χρησιμα στο ubuntu το εκανες μεσο "wine"? .Ακομα σχεδιαζω πως θα το κανω απο αυριο θα εγκαταστησω και εγω το 13.10 να το δω.το προβλημα μου ειναι στα προγραμματα..(αλλα οπως και στα μαθηματικα ολα τα προβλημματα εχουν λυσεις ετσι θα το λυσω και αυτο που θα παει) (: