Δημοσιεύτηκε: 09 Ιούλ 2014, 18:24
alkismavridis έγραψε:Τι τεχνολογικά προβλήματα λέτε ότι θα είχε η χρήση greeklish;
Ένα πρόχειρο θα ήταν η αχρήστευση όλων των ορθογράφων στις σουίτες γραφείου και αυτόματων μεταφραστικών εργαλείων.
Αλλά το κύριο θέμα είναι αυτό που ήδη ανέφερε ο lucinos, δηλαδή δεν έχει καμία λογική να προσπαθείς να λύσεις ένα πρόβλημα που δεν υφίσταται.
alkismavridis έγραψε:Συγγνώμη που κάνω το δικηγόρο του διαβόλου, απλά θέλω να είμαι σίγουρος ότι έχω εξετάσει όλες τις πλευρές του θέματος
Δεν έχω καταλάβει καν ποιο είναι το θέμα του κειμένου.
Τι πρόβλημα προσπαθεί να λύσει δηλαδή ο γράφων; να μην τρώμε χρόνο πατώντας Alt + Shift;
Γιατί είναι απολύτως σίγουρο πως δεν υπάρχει πια υπολογιστής που να μην μπορεί να γράψει ελληνικά.
Και ακόμα και αν πούμε πως υπάρχει κάποιο τηλέφωνο/ταμπλέτα από εισαγωγή στην οποία δεν γίνεται να μπει ελληνικό πληκτρολόγιο, υπάρχει κι αυτό: http://services.innoetics.com/greeklish/
Άσε που έχει και ως προϋπόθεση πως τα greeklish θα πρέπει να γράφονται με το δικό του τρόπο.
Εδώ δεν μπορούμε να συννενοηθούμε πως πρέπει να γράφουμε τα ελληνικά, θα τα βρούμε στα greeklish;