Δημοσιεύτηκε: 10 Νοέμ 2014, 01:26
από matthew
ΝΟΤΑΡΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ έγραψε:Πρώτον θα αναρτούσα μαθήματα από το Α σχετικά με το ubuntu/Linux και για τον προγραμματισμό.Τα σχετικά που είδα για το τερματικό μου φάνηκαν
ανεπαρκή.

Υπάρχουν ήδη αυτά στο φόρουμ. Έχει ασύγχρονα μαθήματα, ανάπτυξη λογισμικού/αλγόριθμοι & ένα σωρό οδηγούς. Το gnu/linux σου δίνει τη δυνατότητα να μάθεις το σύστημα όσο καλά θες & μπορείς εσύ. Θέλει όμως διάβασμα, ενασχόληση & να αφιερώσεις χρόνο & όπως είπες:
ΝΟΤΑΡΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ έγραψε:Στο forum με έφερε η επιθυμία να μάθω περισσότερα. Δυστυχώς, ο χρόνος που μπορούσα να διαθέσω ήταν πάντα πολύ λίγος και θεωρώ οτι είμαι ένας
αρχάριος που έμεινε στάσιμος.

ΝΟΤΑΡΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ έγραψε:Το δεύτερο που θα άλλαζα είναι η συμπεριφορά του forum προς τους αρχάριους. Νομίζω οτι πρέπει να γίνει προτεραιότητα του forum η συνδρομή/βοήθεια
στα προβλήματα που παραθέτουν οι αρχάριοι. Νομίζω οτι έτσι θα μείνουν στην κοινότητα του Linux και ενδεχομένως θα φέρουν και νέα μέλη.
Η εμπειρία μου από την χρήση των Ubuntu; Νομίζω οτι σαν χρήστης Windows βρίσκεις πιό εύκολα βοήθεια απ' ότι σαν χρήστης Ubuntu/Linux και το
forum πρέπει να κάκει κάτι γι' αυτό.

Δεν κάνει διακρίσεις το φόρουμ. Όποιος γνωρίζει & μπορεί βοηθάει. Αν τώρα κάποιος ανοίξει ένα θέμα λέγοντας ξερά: Help, δεν ανοίγει το pc μου, χωρίς να δίνει κανένα απολύτως στοιχείο για το σύστημα, πως να τον βοηθήσει κάποιος; Το φόρουμ κάνει μια χαρά αυτά που είναι & πρέπει να κάνει. Όσο για τα φόρουμ με windows, μην ξεχνάς πόσος κόσμος έχει windows & πόσος έχει gnu/linux! Δεν είναι ίδια τα ποσοστά & σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ποιοτικότερη η βοήθεια σε χρήστες windows στα αντίστοιχα φόρουμ. Πάντως δεν υπάρχουν φόρουμ με windows που να έχουν (αν έχουν καν) τόσο υλικό (wiki) όσο τα φόρουμ με gnu/linux & αυτό λέει πολλά για τις κοινότητες όσον αφορά την βοήθεια που προσφέρουν!