Δημοσιεύτηκε: 04 Ιαν 2015, 00:18
από eliasps
Μου αρέσει που το πνεύμα ανησυχίας μας επικρατεί και σε ένα τέτοιο θέμα! Έχουμε την όρεξη να τα αναλύουμε όλα. :lol:

Όπως είπε ο Φίλιππος, η ευχή συμπεριλαμβάνει επιπλέον πράγματα εκτός αυστηρώς της ποσότητας. Υγεία; Χρήματα; Χαρές; Αγάπη; Καλοτυχία; Όλα αυτά συνδέονται μεταξύ τους και ο καθένας έχει διαφορετικές προτιμήσεις. Εν τέλει αν έχεις την άνεση του χρόνου, μπορείς να κυνηγήσεις τα υπόλοιπα. :P

Αν και μπροστά στην απεραντοσύνη του χρόνου ίσως όλα να είναι ασήμαντα τελικά, μιας και ξεθωριάζουν στο τίποτα, είτε σε 10, είτε σε 100, είτε σε 10.000 είτε σε 10.000.000 χρόνια, ακόμη και η ίδια η ιστορία ή οποιαδήποτε καταγραφή, αλλά ας μη γίνομαι κυνικός μέρες που είναι και μου μείνει για όλο το χρόνο που λέει και ο φίλος koleygr. :mrgreen:
Οπότε μια πιο γενική και ανοιχτή προς ερμηνεία ευχή, είναι το ό,τι επιθυμείτε, αλλά ακόμη και ευχές όπως "Εύχομαι να βρεις αυτό που ψάχνεις", "Εύχομαι να ζήσεις σε ενδιαφέροντες καιρούς" και "Εύχομαι να έχεις την προσοχή σημαντικών ανθρώπων", ερμηνεύονται ως κατάρες (τα συγκεκριμένα από μία ιστορία στην Κίνα).

Εγώ πάντως, εύχομαι το καλύτερο για όλους! :wave: