Δημοσιεύτηκε: 17 Μαρ 2015, 13:37
από pc_magas
dim459 έγραψε:Καλέ μου pc_magas, παρότι έχω δύο κόρες σχεδόν 18 και σχεδόν 15 ετών και προφανώς θα με βόλευε ιδιαιτέρως να υιοθετήσω την παραπάνω άποψη, σε διαβεβαιώ ότι το "ντούκου-ντούκου" (μα που σου ήρθε, έγραψες) γίνεται μια χαρά και χωρίς αγάπη.
Θα συμφωνήσω με την τελευταία παράγραφο "τη σωστή ώρα και με σωστές προϋποθέσεις", μόνο που αυτό δεν είναι αναγκαία συνθήκη να μεταφράζεται σε αγάπη.
Από εκεί και πέρα μην είσαι τόσο βέβαιος για την ευαισθησία των σημερινών θήλεων, έχω σχηματίσει την εντύπωση ότι όσον αφορά στο "ντούκου-ντούκου" (δεν αντέχω, έχω λυθεί από τα γέλια) είναι μακράν πιο killers από τα σημερινά αγοράκια, ειδικώς όταν έχουμε να κάνουμε με πράξεις και όχι με λόγια.

Όπως και να έχει νομίζουμε πως έχουμε χάσει το νόημα ύπαρξης του "ντούκου - ντούκου" δεν λέω είναι ωραία διαδικασία αλλά η κατάχρηση αυτής χάνει το νόημα είτε είναι από αγόρια είτε από κορίτσια.

(Σημ: Λόγο κανονισμών προσπαθώ να χρησιμοποιώ ποιο περιφραστικό τρόπο να λέω πράγματα χωρίς να χρειαστεί να βομολοχήσω - βρίσω και το Humor είναι το καταλληλότερο περιτύλιγμα για να περνάς τα λεγόμενα σου)