Δημοσιεύτηκε: 27 Απρ 2015, 11:27
από fog
Χμμ... ενδιαφέρον.

Και γω για ssd δίσκο μιλάω, ο μοναδικός σκληρός στο σύστημα και ένα μόνο λειτουργικό πάνω. Αυτό το γράφω για το παρακάτω. Ψάχνοντας χθες βράδυ αν μπορώ να απενεργοποιήσω το scan, βρέθηκα εδώ και λέει:

έγραψε:btrfs device scan is used to scan all of the block devices under /dev and probe for Btrfs volumes. This is required after loading the btrfs module if you're running with more than one device in a filesystem.

Δεν μπορώ όμως να καταλάβω αν ανήκω και γω σε αυτή την κατηγορία. Νομίζω ναι μα δεν το διάβασα προσεχτικά, είχα αρχίσει και να νυστάζω... Λέει όμως ότι γίνεται αφού σηκωθεί το module, αλλά για μένα το τι εννοεί device το linux σε κάποιες περιπτώσεις, είναι σαν αυτό που καταλαβαίνει ένας άντρας όταν μια γυναίκα λέει: "όχι, εντάξει, δεν έχω πρόβλημα, μπορείς να πας". :P

Θα δοκιμάσω το config σου να διαπιστώσω τι συμβαίνει και σε μένα λοιπόν, αλλά με το να βαριέσαι θα αναγκάσεις εμένα να ξεβαρεθώ και να κάνω compile ξανά. Ελπίζω νάναι σαν το ποδήλατο και να θυμηθώ γρήγορα πως γίνεται, έχω πάνω από 2 χρόνια να φτιάξω δικό μου kernel:

Εικόνα