Δημοσιεύτηκε: 29 Αύγ 2015, 22:47
από pc_magas
xlife έγραψε:
pc_magas έγραψε:
Αυτό σε εργατοώρες πόσο στοίχισε? Δηλαδή ο στόχος επιτευχθεί αλλά για να υπάρχει η δυνατότητα βοιόσημης λύσης πρέπει να υπάρχει το κατάλληλο community και τα κατάλληλα tutorial και σαφώς την προώθηση ότι "Το Linux είναι εύκολο".

Έμαθα κάποια πράγματα απο την συνεχή συναναστροφή μου με τις "δυσκολίες" του linux , και πλέον μπορώ να πω οτι δουλεύω άνετα. Έχω πάει σε σεμινάρια voip και server(γενικό red hat) και κατανοούσα τα πάντα, αφού 5 χρόνια δουλεύω εντατικά σε linux... Αλλά σαν τεχνικός μπορώ να δηλώσω οτι και τα windows κάνουν "τρέλες". πχ Σαν τεχνικός όταν τα Windows δεν ανοίγουν , πρέπει να βρω λύση να ανοίξουν και εννοείτε οτι το "format" δεν υπάρχει σαν λέξη -πιθανών πολλές εργατοώρες( δε μιλάω για απλούς πελάτες αλλα για βιοτεχνίες - σουπερμάρκετ κτλ).. ίσως τα μόνο λειτουργικά που κάνουν αυτό που πρέπει , είναι τα Real time OS με τα οποία ασχολούμαι χομπίστικα και ακόμη είμαι σε "βρεφικό" στάδιο. Συγκεκριμένα για τις εργατοώρες ... έχασα... αλλά κέρδισα σε γνώση... το κάνω συχνά (και σε άλλα αντικείμενα πλην του software) και το κέρδος είναι πολύ μεγαλύτερο απο το όποιο χάσιμο...

H εκμάνθηση είναι σημαντικό αλλά ρώτησα αν ένα πρόβλημα σε windows μπορείς να το λύσεις σε χ ώρες ενώ σε linux σου παίρνει χ-ν ή χ/2 ώρες. Ακόμη η εκμάνθηση πάνω στην δουλεία δεν γίνεται αλλά παράλληλα. Διότι ο χρόνος εργασίας είναι πολύτιμος. Ενώ ο Ελεύθερος όχι και τόσο ακριβός.