Δημοσιεύτηκε: 31 Αύγ 2015, 13:51
Μα και βέβαια θα μου πάρει χ2 η και παραπάνω να το λύσω.. Όμως σχεδόν πάντα μετά δεν ξαναπάω για το ίδιο θέμα.. Πχ η πρώτη μου σοβαρή δουλειά με Linux ήταν σε μια εταιρεία. Είχαν αργό internet.. Σκέφτηκα πιλοτικα να τους φτιάξω ένα PC που είχαν στην αποθήκη σαν proxy server.. Έστω και εικονικά η ταχύτητα δεκαπλασιαστηκε και μαζί και η ασφάλεια. Αν είχα κάνει κάτι αντίστοιχο με windows θα ήμουν εκεί κάθε μέρα. Το σύστημα δουλεύει εδώ και πολλά χρόνια και μια φορά που το αφαιρεσα για αλλαγή δίσκου με παίρναν κάθε ώρα τηλέφωνο να το πάω πίσω.. Κέρδισα και δέκα πελάτες παραπάνω.. Και εγώ έμαθα πέντε πράγματα και αυτοί λυσαν ένα χρόνιο πρόβλημα που είχαν... Θα μπορούσε βέβαια να μην ασχοληθώ καθόλου και να κάνω ότι έχω μάθει στα windows άλλα δεν μου αρέσει η στασιμότητα και θέλω να βρισκω παντού λύσεις(σημ. Ήμουν ο εκτος τεχνικός.. Μου το είπαν αφού λυσαν το πρόβλημα).. Τεχνικός γαρ.. Πέρα από το Linux ασχολούμαι και με real time Os και εκει η κοινότητα είναι ανύπαρκτη... Αλλά εφόσον με βολεύει σε αυτά που σκέφτομαι να κάνω θα το μάθω...