Δημοσιεύτηκε: 20 Φεβ 2009, 01:10
επίσης αν μιλάμε για γνωστά προγράμματα όπως autocad και προγραμματισμούς στάνταρ υπάρχει αντιστοιχα προγράμματα και απο εδώ να μην πω τα ίδια...
γειά σας λοιπόν και απο εμένα με λένε δημήτρη( καλά αν μαζευτούμε όλοι οι δημητράδες στην γιορτή μας και σας φέρουμαι γλυκά το πάθατε το ζάχαρο
)....φοιτητής και εγώ στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) στο τμήμα πληροφορικής... πάντα με εκέντριζε η μαύρη οθόνη και η δυνατότητα να δίνεις εντολές... έτσι λοιπόν το κόλλημα ήρθε όταν ήρθα σε επαφή με έναν server που χρησιμοποιεί unix... τότε πέρασα ubuntu για πρώτη φορά πριν από 1 χρόνο... αλλά έκανα το λάθος και είχα αφήσει σε άλλο partition windows... έτσι όποτε έβλεπα δύσκολα η λύση ήταν τα windows και εγκατέλειπα τo linux... για αυτό τώρα ο υπολογιστής μου έχει ένα μοναδικό partition μόνο ubuntu... θα μου βγάλει λίγο τα λάδι αλλά θα μάθω...
Υ.Σ. το open source δεν τελειώνει ποτέ....έχουμε άπειρα πράγματα να φτιάξουμε.....Βρείτε την διάθεση την φαντασία και την όρεξη και ξεκινάμε όλοι μαζί...

γειά σας λοιπόν και απο εμένα με λένε δημήτρη( καλά αν μαζευτούμε όλοι οι δημητράδες στην γιορτή μας και σας φέρουμαι γλυκά το πάθατε το ζάχαρο
Υ.Σ. το open source δεν τελειώνει ποτέ....έχουμε άπειρα πράγματα να φτιάξουμε.....Βρείτε την διάθεση την φαντασία και την όρεξη και ξεκινάμε όλοι μαζί...