Δημοσιεύτηκε: 20 Φεβ 2009, 13:05
από panligo
linuxman έγραψε:
Υπάρχει και εδώ λύση φίλε μου Παναγιώτη , Virtualbox και εικονικά παράθυρα εικονικά τρέχουν καλύτερα και δεν κυνηγάς μετά τα ζουζούνια :D :D :D

Έχω διαβάσει για το virtualbox (κάπου εδώ μέσα φυσικά) και μόλις βρω τον απαραίτητο χρόνο θα το δοκιμάσω... :D Υπάρχει πουθενά κανένας οδηγός για το πώς θα το ρυθμίσω;;
Πιστεύω αρκετά από τα προγράμματα που χρησιμοποιώ θα μπορεί να τα 'τρέξει' οπότε θα ελαχιστοποιήσω την χρήση των win.
Η επιλογή ενός άλλου προγράμματος που να κάνει την ίδια δουλειά με αυτά που χρησιμοποιώ δυστυχώς δεν υπάρχει για εμένα γιατί πολλές φορές απαιτείται συνεργασία με συναδέλφους στα πλαίσια του μαθήματος η ενίοτε χρειάζεται η μεταφορά αρχείων σε υπολογιστή της σχολής. :shock:
Επίσης μπορεί το virtualbox να 'τρέξει' MASM (MS Macroassembler) η debug;; Αν ναι, ίσως και να πετάξω τα windows από το παράθυρο!!! :twisted: :twisted:

ps: Για να μην βγούμε εκτός θέματος, όποιος απαντήσει μπορεί να μου στείλει pm ή αν μπορεί κάποιος admin να μεταφέρει την συζήτηση σε άλλο, νέο topic η σε κάποιο άλλο κοινού θέματος τέλος πάντων.