Δημοσιεύτηκε: 07 Μαρ 2009, 14:42
από sparus
Σωστά αυτά που λέτε απλά η μνήμη που ήθελα ήταν ddr1 και δεν κυκλοφορούν και πολλές. Στο e-shop που είχα πάει νωρίτερα μου είχαν πει αν ήθελα "του κιλού" κι αν δε δουλεύει τους την επιστρέφω. Και μάλιστα την έδινε και 5 ευρώ ακριβότερα από αυτή που αγόρασα τελικά.

Όταν λέω εμφάνιση εννοώ τα σχέδια (κυκλώματα;) πάνω στην πλακέτα και αυτά τα μαύρα παραλληλόγραμμα (εντάξει αυτοί που ξέρετε κάνετε ότι δεν την διαβάσατε την περιγραφή της ξανθιάς! :lol: ) καθώς και τα γράμματα πάνω σε αυτά τα μαύρα. Το μέγεθος είναι ακριβώς ίδιο.
Απλά μου έδωσε την εντύπωση ότι δεν είναι κατασκευασμένα από την ίδια εταιρία. Και δε με εκνεύρισε επειδή θα είχα μια μούφα στο pc μου. Προσωπικά δεν έχω τέτοια κολλήματα, (τη μούφα από το e-shop θα την αγόραζα αλλά μου φάνηκε ακριβή) αλλά αν είναι μούφα να μου το πείς όπως τίμια έκανε το e-shop.
Διαφορετικά πρόκειται για εξαπάτηση και είναι αδίκημα. Και ενάντια σε μένα και ενάντια στην εταιρία.

@The mentor
Εκεί προβληματίζομαι κι εγώ. Άμα ήταν όντως της kingston γιατί να την ανοίξει; Τον καλύπτει μια χαρά η ισόβια εγγύηση.