Δημοσιεύτηκε: 20 Μαρ 2009, 13:11
από matthew
Εγώ σε μερικούς φίλους μου & ένα ξάδερφό μου όταν τους είπα να δοκιμάσουν Linux έτσι από περιέργεια με κοιτούσαν σαν να είμαι τρελός. Μόνο ένας ενδιαφέρθηκε & με ρώτησε: "Μάνθο, δεν έχω δοκιμάσει Linux αλλά διαβάζω πολύ καλά λόγια γι'αυτό στο internet. Έχει προγράμματα να ακούω μουσική & να βλέπω βίντεο; Να σερφάρω στο internet & να κατεβάζω αρχεία; Έχει office;" Του είπα φίλε Γιάννη μπορείς να κάνεις στο Linux ότι κάνεις στα window$ & ακόμη περισσότερα πράγματα που δεν μπορείς να φανταστείς. Άσε του λέω που είναι όλα δωρεάν & ανοιχτού κώδικα (τα περισσότερα) & με πάρα πολύ καλή υποστήριξη (επίσης δωρεάν). Μία μέρα λοιπόν πήγα σπίτι του για καφέ με το laptop & όταν του έκανα μία επίδειξη ισχύος του Ubuntu έμεινε παγωτό. :lol: Παρ'όλα αυτά δεν τολμάει ακόμη να τα περάσει στο pc του. Εννοείται βέβαια ότι δεν θα κάτσω να σκάσω & ούτε θα τους βάλω το πιστόλι στον κρόταφο να δοκιμάσουν linux με το ζόρι. Αλλά που θα πάει, αργά η γρήγορα θα καταλάβουν τη δύναμη & τις δυνατότητες του ΕΛ/ΛΑΚ & τότε θα με θυμηθούνε. :)