Δημοσιεύτηκε: 21 Μαρ 2009, 00:27
chazisop έγραψε:Δε μπορείς να σώσεις τον κόσμο ... δοκίμασε να σώσεις έναν έναν τη φορά... και εγώ το πρότεινα σε ένα φίλο μου φοιτητή Πληροφορικής μάλιστα και μου απάντησε πως κάνει τα ίδια και στα Windows . Όταν του μίλησα για την ασφάλεια και για το να είσαι νόμιμος που είπε "Δε βαριέσαι μωρέ..." .. σιγά μη κάτσω και να σκάσω... σκοπός μας είναι να ενημερώσουμε τον άλλο... αν τώρα αυτός θέλει να μείνει στο ψυχοφθόρο λειτουργικό , δε μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω.
Εγώ προσωπικά το έχω κάνει σε πολλούς ήδη , έχω χάσει το πόσα Ubuntu έχω βάλει και σε πόσα PC , απλά όταν με ρωτάνε πως αυτό και πως εκείνο απάντηση είναι εδώ δεν τα έχω , και μιλάμε για ζουζούνια κτλ , έχω σώσει πολλούς αν μιλάς για το έναν τη φορά , σε αυτό είμαι καλός , και ακόμα και σε κορίτσια έχω βάλει και το έχουν και είναι μία χαρά είναι , δεν με ενοχλούν πολύ , αχ κόλλησε , αχ μπλε οθόνη
Τώρα για το φίλο σου εάν αυτός σπουδάζει πληροφορική και δεν έχει καταλάβει την δύναμη που υπάρχει στο Λίνουξ και ΕΛΛΑΚ τότε είναι εντελώς άσχετος .