Δημοσιεύτηκε: 01 Απρ 2009, 12:32
monkgr έγραψε:Αυγουστίνος Τσιριμώκος, κατασυγκινημένος από τις μνήμες που μου ξυπνήσατε!
Όντως κάτι μου θυμίζει το επίθετο... Και δεν το λέω έτσι για να έχουμε να λέμε, όντως κάτι μου θυμίζει!!!
Καλά το Pixel θα το έχω πάντα στην καρδιά μου... Εγώ προσωπικά ως κάτοικος χωριού (!!!) κατά τα εφηβικά μου χρόνια, το Pixel ήταν το μοναδικό παράθυρο προς τον κόσμο των υπολογιστών. Φανταστείτε μια εποχή χωρίς internet, με ένα πρακτορείο εφημερίδων-περιοδικών 30 χλμ. μακριά από τον τόπο κατοικίας μου με το οποίο επικοινωνούσα μέσω τηλεφώνου (κυρά Ευρυδίκη, το Pixel ήρθε;) για να μου το στείλουν με το μοναδικό λεωφορείο ΚΤΕΛ της ημέρας, καταλαβαίνετε ότι το Pixel για μένα δεν ήταν μόνο ένα περιοδικό αλλά το μοναδικό μέσο πληροφόρησης στον κόσμο των υπολογιστών. Ήταν ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου...
Πάντα διάβαζα πρώτα τη στήλη "Εδώ Λονδίνο"... Μια στήλη που σε ενημέρωνε για τα τεκταινόμενα των Home Computers από πρώτο χέρι, από την "μητρόπολη" των Home Computers... Πάντα τον ζήλευα τον τύπο αυτόν (κάτοικος χωριού βλέπετε) που ήταν μέσα στον πολιτισμό, μέσα στην τεχνολογία... Θα ήθελα να τον γνώριζα αυτόν τον τύπο από κοντά!!! Αλλά μετά από τόσα χρόνια, ούτε το όνομά του δεν θυμάμαι...