Δημοσιεύτηκε: 09 Απρ 2009, 11:28
από Kouman
Γεια σας και από μένα... Συγχαρητήρια για την όλη προσπάθεια υποστήριξης αυτού του όμορφου Λειτουργικού.. Ubuntu FTW!!! 8-)

Λίγα στοιχεία για μένα.. Είμαι σχεδόν τελειόφοιτος φοιτητής στο ΤΕΣΥΔ που εδρεύει στη Ναύπακτο και Moderator στο Forum της Σχολής μου.

Από ένα πρόγραμμα που μου έκανε νερά αποφάσισα να εγκαταστήσω το Ubuntu, μήπως και καταφέρω να το τρέξω μέσω του wine... Δε τα κατάφερα βέβαια, αλλά η πρώτη
επαφή έγινε και θα συνεχιστεί απ'ότι το κόβω..! Έχω Desktop & Laptop, πρώτα εγκατέστησα το Ubuntu στο Laptop, σε Dual Boot με τα Windows XP, που δεν έχω κάποιο σημαντικό αρχείο να χάσω αν "χάλαγα" κάτι & έπειτα έκανα το ίδιο και στο Desktop... Μετά από 2 βδομάδες πήρα τη μεγάλη απόφαση και άφησα στο Laptop το ubuntu ως μοναδικό Λειτουργικό! Το Desktop θα παραμείνει σε Dual Boot για κάποια απαραίτητα προγράμματα που τρέχουν σε Windows μόνο..

Μπορώ να πω πως είμαι Power User των Windows XP και θα ήθελα να γίνω με τον καιρό και στο Linux με τις εντολές μέσω Console... Είδωμεν, χρόνος να υπάρχει!!

Καλωσήρθα λοιπόν στο φανταστικό κόσμο του Linux!! Στην παιδική χαρά θα έλεγα καλύτερα, όπου ο μικρός Koumanakos θα πειραματίζεται μέχρι να ξεφύγει απ'τον ορισμό του
noob (στην Gaming ορολογία)! Μακάρι στην πορεία να μην καταστρέψω πολλά γιατί μέχρι να γίνω γνώστης των Windows, μάτωσα!! Ελπίζω η γενικότερη, πρώτερή μου εμπειρία
να με βοηθήσει...

ALOHA!!