Δημοσιεύτηκε: 09 Απρ 2009, 12:35
Καλωσόρισες στην παρέα μας και στον κόσμο του ανοιχτού, ελεύθερου και ασφαλούς High Performance Computing (και όχι μόνο)
Κι εγώ ίδια διαδικασία με το laptop, τώρα τρέχει μόνο Hardy Heron και είναι μια χαρά
! Τα XP έχουν πιάσει αράχνες, δε θυμάμαι από πότε έχω να εκκινήσω σε αυτά. Καλή λύση είναι μία virtual machine να έχει φορτωμένα τα προγράμματα που χρειάζεσαι, αν δεν έχουν τρελές απαιτήσεις φυσικά.
Το καλό με το Ubuntu και το Linux γενικότερα είναι πως δε χρειάζεται να ματώσεις για να γίνεις Power User. Το σημαντικότερο πάνω σε αυτό είναι η κοινότητα που δε θα σε βοηθήσει με χαρά και χωρίς να κρύψει τίποτα (σε αντίθεση με τα forum των Windows που κανείς δεν απαντά ευθέως ή η συχνότερη απάντηση είναι “το έχεις ελέγξει πρώτα με antivirus;”
Καλή συνέχεις λοιπόν, εμείς είμαστε όλοι εδώ για να βοηθήσουμε.
ALOHA to you too!
Κι εγώ ίδια διαδικασία με το laptop, τώρα τρέχει μόνο Hardy Heron και είναι μια χαρά
Το καλό με το Ubuntu και το Linux γενικότερα είναι πως δε χρειάζεται να ματώσεις για να γίνεις Power User. Το σημαντικότερο πάνω σε αυτό είναι η κοινότητα που δε θα σε βοηθήσει με χαρά και χωρίς να κρύψει τίποτα (σε αντίθεση με τα forum των Windows που κανείς δεν απαντά ευθέως ή η συχνότερη απάντηση είναι “το έχεις ελέγξει πρώτα με antivirus;”
Καλή συνέχεις λοιπόν, εμείς είμαστε όλοι εδώ για να βοηθήσουμε.
ALOHA to you too!