Δημοσιεύτηκε: 16 Μάιος 2009, 17:42
Hi και από εμένα.....βασικα η πρώτη πρώτη επαφή μου ήταν τον 1994 με μια έκδοση που ούτε καν θυμάμαι...βασικα τότε ότι πρωτοξεκινούσαν αν θυμάμαι καλα η red hat και η suse...και τότε είχα ένα hyundai 286 με 2ΜΒ RAM και το μόνο γραφικό τότε ήταν το norton commander και επειδή είχα βαρεθεί το dos είπα να περάσω στο linux το οποίο ομολογώ πως κατα τύχει το έμαθα από έναν θείο μου που είχε γυρίσει από αγγλία...αλλά όταν βγήκαν τα win95 γυρισά σε αυτά μέχρι το 1998 όπου πήρα το πρώτο μου SUSE 5.0 το οποίο έκανα φιλότιμες προσπάθειες για να μου κάτσει σωστά αλλά ποτέ τπτ το καλό και σωστό....έτσι απογητεύτικα και γύρισα στα win98...το 2000 έκανα την δεύτερη απόπειρα με το με το SUSE 6.κάτι... οπού εκεί δεν μου αναγνωρισε τπτ παραπάνω από το Keyboard και την μητρική....ήχο, γραφικά, mouse, εκτυπωτή, scanner και cd-r απλά του ήταν παντελός αδιάφορα με πολύ περισσοτερες φιλότιμες προσπάθειες να το κάνω να παίξει σωστά δεν τα κατάφερα για άλλη μια φορα και έτσι win2000 και μετά στα win xp μέχρι και την στιγμή που βγήκε το ubuntu 6.06... από τοτε κολλήσαμε μαζί....στην αρχή το είχα πάντα dual boot με τα win αλλά όταν βγηκε η έκδοση 8.04 απόφάσια να του κάνω δώρο ένα δικό του ξεχωριστό σώμα γιατί το άξιζε....είχα προβληματάκια αλλά μικρά και αμελητέα....μάλιστα η μεταφορά του σε νέο υπολογιστή δεν έγινε απλά μια νέα εγκατάσταση....όχι εκεί πήγα by the hard way...δηλαδή...έκανα ghost το partition σε ένα άλλο δίσκο και έβαλα το δίσκο στο νέο pc και απλά είχα λειτουργικο έτοιμο....ήρεμα και αβασάνιστα...από τότε με συνεχή upgrade φτάσαμε στο σήμερα όπου έβάλα και σε έναν γνωστό μου το kubuntu 9.04 και είδα πόσο βελτιωμένο ήταν...εγώ που έκανα upgrade σε 9.04 είχα πολλά delay σε πολλά θέματα και είπα μετά από τόσα χρόνια να κάνω το πρώτο format στο linuxaki μου για να δώ το pc μου απλά να πετάει....και να λέω πλεόν linuxara...βέβαια έχω πάλι κάτι τόσοδούλικα θεματάκια αλλά όλα λύνωντε.....
Στην εταιρεία που δουλεύω δεν το έχω βάλει και μία φορα που προσπάθησα είχα το θέμα "Και αν κάτσουμε έμεις στο pc σου πως θα δουλέψουμε" και άλλα τετοια κουλά και έτσι δεν το συνέχισα γιατι με κουράζαι πολύ το θέμα.....όμως έχω ένα πελάτη που έχει δύο pc στο μαγαζί του και τον έπεισα για ubuntu εννοείτε και αργότερα του έστεισα και ένα server με sql και είναι ακόμα και σήμερα κατα ενθουσιασμένος
αυτά τα πολλά
Πάντως όντως το topic Ξυπνα αναμνήσεις
Στην εταιρεία που δουλεύω δεν το έχω βάλει και μία φορα που προσπάθησα είχα το θέμα "Και αν κάτσουμε έμεις στο pc σου πως θα δουλέψουμε" και άλλα τετοια κουλά και έτσι δεν το συνέχισα γιατι με κουράζαι πολύ το θέμα.....όμως έχω ένα πελάτη που έχει δύο pc στο μαγαζί του και τον έπεισα για ubuntu εννοείτε και αργότερα του έστεισα και ένα server με sql και είναι ακόμα και σήμερα κατα ενθουσιασμένος
αυτά τα πολλά
Πάντως όντως το topic Ξυπνα αναμνήσεις