Δημοσιεύτηκε: 30 Μάιος 2009, 19:46
από ilpara
nikosal έγραψε:Σταδιακά ο καφές της κάψουλας άρχισε να με ενοχλεί

αυτό συνέβη διότι εξασκήθηκαν οι γευστικοί σου κάλυκες ;)
μην αποθηκεύετε καφέδες, ο χειρότερος ποιοτικά αν είναι φρέσκος είναι καλύτερος από έναν εξαιρετικό ποιοτικά αλλά μπαγιάτικο.
κάποιοι κάνουν home-roasting, δεν έχω φτάσει ακόμα σε τέτοιο επίπεδο (ο άψητος διατηρείται).

...εχθές αγόρασα danesi 100% arabicca 30 ημερών ... τέλεια! :)
και πάντα τον αλέθω σε μύλο λίγο πριν κάνω τον καφέ