Δημοσιεύτηκε: 04 Ιουν 2009, 21:33
Η 1η Ιουλίου έχει στιγματιστεί γιατί είναι η μέρα που θα απαγορευτεί το κάπνισμα από καφετέριες,μπαρ κτλπ.Άραγε αυτό το μέτρο θα κάνει καλό στους Έλληνες ή όχι????Σκεφτείτε μια υπέροχη μέρα ,απόγευμα και να είστε σε μια καφετέρια με την παρέα σας και να σας πνίγει ο καπνός του διπλανού,δεν μπορούσατε να κάνετε τίποτα αλλά από ότι φαίνεται ούτε και τώρα γιατί ο νόμος αναγκάζει τους καταστηματάρχες με μαγαζί από 70τμ και κάτω να το κάνουν μόνο για καπνίζοντες καθώς η πλειοψηφία των ανθρώπων που πάνε σε μία καφετέρια ,μπαρ κτλπ καπνίζουν.Δηλαδή εμείς που δεν καπνίζουμε θα πρέπει να ψάξουμε τις καφετέριες πάνω από 70 τμ που θα μπορούμε να πιούμε τον καφέ μας ήσυχα και ωραία.Το πρόβλημα όμως είναι μόνο στο παθητικό κάπνισμα????Εγώ λέω όχι ,το καυσαέριο που βγάζουν οι εξατμίσεις των ταξί που έχουν κάνει άπειρα χιλιόμετρα και βγάζουν μια μαυρίλα να ,αυτό δεν τους πείραξε (δεν αναφέρομαι για όλους τους ταξιτζίδες αλλά για κάποιους λίγους που μας μολύνουν),τα σκουπίδια που κάνουν οι πολιτικοί τώρα με τις προεκλογικές τους εκδηλώσεις ,αυτά δεν τους πειράζουν???Εντάξει δεν λέω το κόψιμο του καπνίσματος εμένα θα με βόλευε για να μην πνίγομαι όταν πίνω τον καφέ μου αλλά αυτό συνεπάγεται αποχώρηση των φίλων μου που δεν αντέχουν να πίνουν καφέ χωρίς τσιγάρο.Ο λόγος σε εσάς ,τι πιστεύεται για την 1 Ιουλίου .