Δημοσιεύτηκε: 07 Ιουν 2009, 01:30
από Mokou
Πρώρα από όλα να σας πω για την υπογραφή μου .Λέει "When you are a leader,you can become everything you want" το ασπάστηκα αυτό από ένα παιχνίδι που δοκίμαζα το eve online (που εμένα δεν μου άρεσε καθόλου) και όταν το άκουσα από την εισαγωγή του παιχνιδιού και μπήκε στο μυαλό μου και το επεξεργάστηκα λίγο μου φάνηκε πολύ καλό σαν φράση και για αυτό την ασπάστηκα .Οπότε να αρχίσω τις σκέψεις μου περί leadership .Πρώτα από για να γίνεις leader υπάρχει ένας και μοναδικός τρόπος για μένα ,η ανάδειξει.Δηλαδή να αναδειχτείς στην ομάδα που είσαι με την βοήθεια που προσφέρεις και την ικανότητα που έχεις να μπορείς να πέρνεις τα ινία στις δύσκολες καταστάσεις και να βγάζεις το φίδι από την τρύπα.Πιστεύω ότι ένας αρχηγός σε μια ομάδα πρέπει να κερδίζει τη θέση του με τις πράξεις του κυρίως με την σωστή οργάνωση της ομάδας του έτσι ώστε να είναι υγιής.Ένας αρχηγός πρέπει να καθοδηγεί την ομάδα του προς το σωστό δρόμο και τις σωστές επιλογές και να τους μαθαίνει το πως να τις βλέπουν και οι ίδιοι ,όχι να τους διατάζει.Θα μπορούσα να μιλάω για ώρες και να πω και πιο ουσιώδη πράγματα αλλά δίνω το λόγο σε εσάς και θα ξαναμιλήσω και έγω .Κλείνοντας θα ήθελα να πω γιατί πιστεύω σε αυτά που λέει η υπογραφή μου.Τα πιστεύω αυτά γιατί άμα έχεις καταφέρει να γίνεις leader σημαίνει ότι έχεις όλα τα προσόντα ενός ανθρώπου που μπορεί να κάνει τα πάντα καθώς είναι ένας άνθρωπος με θάρρος ,πηγμή ,αποφασιστικότητα,θέληση και πίστη στο έργο που έχει να κάνει και άλλα πολλά .Αυτά τα προσόντα είναι που μπορούν να σε βοηθήσουν στο να εκπληρώσεις τις επιθυμίες σου.