Δημοσιεύτηκε: 08 Ιουν 2009, 01:15
prov83 έγραψε:Παιδιά μου φαίνεται οτι χάσατε τη μπάλα, λίγο οι εκλόγες, λίγο η ζέστη....Τέσπα...Αφήστε τον mokou να γίνει leader. Γιατί του κόβετε τα φτερά?![]()
Mόνο mokou να ξέρεις πως η ιστορία μας έχει διδάξει πως οι leaders είναι οι μεγαλύτεροι κερατάδες, οπότε όταν με το καλό γίνεις ένας απο αυτούς, να προσέχεις μη τύχει και κάποιος unleader καθοδηγεί και διατάζει στο κρεβάτι σου την ώρα που καθοδηγείς και διατάζεις τους υποτακτικούς σου.
Επίσης ένας leader δεν ασπάζεται διάφορες ρήσεις(βλ. την υπογραφή σου) που ακούει δεξια και αριστερά, και δη σε video games. Δημιουργεί τις δικές του...
Α και κάτι άλλο, οι leaders πεθαίνουν, οι κοινότητες ποτέ(εκτός αν τις καταστρέψουν οι leaders).
Γιατί σου είπα ότι θέλω να γίνω leader επειδή μου άρεσε μια φράση που άκουσα και την έβαλα στην υπογραφή μου σημαίνει ότι θέλω να γίνω leader και ο αρχηγός των πάντων?????????????Αν έβλεπες το αρχικό post που μάλλον δεν το είδες για να λες αυτά τα λόγια το όλο θέμα ξεκίνησε από μία περιέργεια πες ενός από τα μέλη για αυτά που λέω στην υπογραφή μου,δεν μου ήρθε ξεκάρφωτο να λέω για αρχηγείες καθεστώτα κτλπ.Δήλαδή αν έγραφα στην υπογραφή μου live strong τι σημαίνει ότι είμαι ψωνάρα και το παίζω amstrong?Και επειδή κάποιος εκφέρει την αποψή του σε ένα θέμα και είναι αντίθετη με την δική σου άποψη σημαίνει ότι τα έχει παίξει ?????