Δημοσιεύτηκε: 15 Ιουν 2009, 01:28
από Epirotes
xtrmsnpr έγραψε:Γεια σας παιδιά. Ήρθα κ γω στον κόσμο τν ubuntu,είχα δουλέψει αρκέτα λίγο τ mandrake πριν κάποια χρόνια.Αρκετα ωραία τ ubuntu όμως,αφού αντιμετώπισα κάποια προβλήματα με τν εγκατάσταση,ευτιχώς όλα καλά τώρα :) .

Γειά σου και καλώς ήλθες κι από 'μένα. Mandrake, τι μου θύμησες τώρα :? , ακόμα έχω μια πανάρχαια έκδοση από ένα περιοδικό που πάντα ήθελα να δοκιμάσω και πότε δεν πρόκανα λόγω χωρητικότητας δίσκου κυρίως. Ubuntu rocks! Το Ουμπούντου κουνάει :lol: :thumbup: :mrgreen: Το Ουμπούντου σκίζει! :bow: Κι αυτό! :mrgreen:

Φτιάξε αν θέλεις και την υπογραφή σου. Αυτό βοηθάει όλους εμάς να να σε βοηθήσουμε καλύτερα σε τυχόν απορία σου ή πρόβλημα. :thumbup: :bow:

Off topic:
griper έγραψε:[offtopic]Συμπλήρωσα 100 μηνύματα :!: στο forum, είμαι πολύ συγκινημένος :lol: :oops: :D :)

Να τα χιλιάσεις!

cyberghoser1 έγραψε:Καλημερα και απο εμενα, με λενε θοδωρη και χαιρομαι που σας βρηκα, σε ubuntu δεν δουλευω και χρονια, αλλα εμαθα πολυ γρηγορα και μπορω να πω οτι ειναι απλα κορυφη, αλλο πραμα ρε παιδι μου, ενας λογος που μετακομησα απο MS ειναι οτι μου την εσπαγε να ειναι συνεχεια το ενα κλειδομενο το αλλο εκεινο το αλλο ταδε ασε που ειναι και βαρετο, το vista και seven εχουν ωραιο interface με το aero ομως επειδη σχεδον ολη μερα ειμαι πανω στο netbook και δυστυχος η γνωστη μουφα που λεγετε intel 915 gm express chipset δεν σηκωνει το aero ελεο ms ηθελα και τα eye candy μου, οποτε με το compiz μπορω να πω οτι οχι απλα ειναι καλυτερο απο το aero αλλα το σβηνει απο τον χαρτη κιολας, anyway, long life to ubuntu, see ya around :)

Καλώ ήλθες κι εσύ στην παρέα μας! :D :thumbup: Long live Ubuntu! Ubuntu rocks! Ubuntu ... απλά παίζει! :thumbup: Για netbook και Aero σούρτα, φέρτα πολλά ζητάς. Vista Lite ¨η Vista Coustom ή ΧΡ Lite, χμ, και πάλι καμία σχέση με Ουμπούντου που σκίζει και απλά παίζει! :lol: :mrgreen: :thumbup: :bow: :lol: