Δημοσιεύτηκε: 21 Ιουν 2009, 17:59
από nikosal
Και δεν πρόκειται καν να πουλάει 5,000 αντίτυπα που λέτε. Μου φαίνεται ότι πρέπει να είναι πιο κοντά στα 3,000. Τέλος πάντων, ένα περιοδικό και μάλιστα καλό για λίνουξ, είναι θησαυρός και οφείλουμε να το στηρίξουμε. Μακάρι να ήμασταν τόσο πολλοί και να το στηρίζαμε τόσο θερμά, που να γινόταν μηνιαίο. Και όσο για την τιμή, τουλάχιστον οι φοιτητές το παίρνουν πολύ φθηνά, 6 ευρώ το τεύχος. Οι λοιποί, 7 (τιμές συνδρομής). Εγώ έχω κάνει διετή συνδρομή, μόλις έληξε η παλιά ετήσια.

Το Βήμα της Κυριακής με τεράστιο τιράζ και διαφημίσεις κάνει 4,5...

Τώρα για το αγγλικό, το οποίο αγόραζα προ ελληνικού: Η ετήσια συνδρομή στην Ελλάδα είναι πρακτικά η ίδια, κάπου 98 ευρώ για 13 τεύχη ή 7,6 το τεύχος. Αν δεν υπήρχε το ελληνικό, ούτε αυτή την τιμή θα θεωρούσα ακριβή, αλλά πιο πιθανό να το αγόραζα τεύχος τεύχος από το πρακτορείο, όπως παλιά. Επίσης, όποιος θέλει να δει ένα τεύχος, το στέλνουν στην Ελλάδα με 10 περίπου ευρώ. Τέλος, αρπάξτε και αυτή την καταπληκτική σελίδα με δωρεάν pdf άρθρα, ακριβώς όπως έχουν δημοσιευθεί στο lf: http://www.linuxformat.com/modules.php?op=modload&name=NewArchives&listpdfs=1