Δημοσιεύτηκε: 26 Ιουν 2009, 21:49
linuxman έγραψε:kalaksigiesai έγραψε:Linuxman +1000000000000000000000000
Ο Βλαδίμηρος που πήγε και πρόσφατα;
Πού πήγε ? Έχει σημασία ?
Πάει εκεί που συμφέρει την χώρα και όπου μπορεί να εξασφαλίσει αυτά που πρέπει με τους όρους : " Εσείς μας χρειάζεται όχι εμείς άρα θα βάλουμε εμείς τους όρους το πως θα κάνουμε την μπίζνα και απάντηση και άμα θέλετε ."
Μία χώρα την όποια από παντού θέλουν να την στριμώξουνε "Γεωργία , Αφγανιστάν = Ναρκωτικά , Τσετσενία , Υρκανία , ασκήσεις ΝΑΤΟ στην Γεωργία " και πολλά άλλα πουλούσαν όπλα στους Γεωργιανούς για να σκοτώσουν 2000 και άτομα , δεν μπορεί να μην δώσει απάντηση και ειδικά τώρα .
Δεν είναι 1993 που ήτανε αδύναμη και ήτανε δύσκολες εποχές , που τσιράκια από USA+EUROPE κινούσαν τα πράγματα για να αρπάξουν ότι προλάβουν τότε .
Με τον ερχομό του Πούτιν τα πράγματα άρχισαν να αλλάζουν και όποιος δεν το πιστεύει ας πάει μία βόλτα να το δει με τα ματιά του .
Συμμάζεψε την χώρα και από τα γόνατα που ήτανε την σήκωσε στα πόδια και όχι ξυλάκια άλλα στις κολόνες και αμολά και σφαλιάρες όταν χρειάζεται .
Δημοκρατία είναι καλό έτσι μπορείς να λειτουργείς ναι και δεν διαφωνώ σε αυτό , απλά ακόμα και Δημοκρατία έχει ώρια και όταν τα ξεπερνάς αυτά και κλέβεις την ίδια σου την χώρα και την πληρώνει όχι αυτός που έκανε την ζημιά άλλα απλός κοσμάκης που προσπαθεί μα βγάλει το ψωμί του νομίζω ότι εδώ δεν χωράνε λόγια για Δημοκρατία :
"έγραψε:ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ :
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας , διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την Αυθάδεια ως Δικαίωμα , την Παρανομία ως Ελευθερία , την Αναίδεια του λόγου ως Ισότητα και την Αναρχία ως Ευδαιμονία ."
Νομίζω ότι αυτά που είπε ο ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ είναι αυτά που είναι τώρα , με απλά ελληνικά το πολύ δήθεν "Δημοκρατία" έχει πάρει μυαλά και μερικοί νομίζουν ότι να κλέβεις ,να παρανομείς είναι το αυτονόητο και να μην σου κάνουν τίποτα για αυτό , είναι Δημοκρατία όπως την θέλουν αυτοί , τότε να την χ@@@@ου τέτοια δημοκρατία να την κάνω τι ?
Υ.Γ
Ένα από πράγματα που ξέρω είναι ότι ο καλύτερος σύμμαχος τις Ελλάδος είναι μόνο Ρωσία ( είτε από θρησκευτική άποψη είτε από άλλες σχέσεις δεν έχει σημασία αυτό ) και όταν στην Ελλάδα θα έρθει Κυβερνήτης που θα το καταλάβει τότε νομίζω ότι θα αρχίσουν τα πράγματα να στρώνουν και να βελτιώνονται άλλα για αυτό πρέπει να αλλάξει νοοτροπία και παιδεία σωστή θέλει κάτι που είναι πολύ δύσκολο να γίνει άλλα όχι απίθανο .
Χωρίς να αναιρείται τίποτα από αυτά που λέει ο linuxman να αποκαταστήσουμε μια παρεξήγηση σχετικά με τα λεγόμενα του Ισοκράτη, η οποία διαδόθηκε ευρέως τις ημέρες των ταραχών του Δεκέμβρη. Δείτε συγκεκριμένα όλο το άρθρο αλλά ειδικότερα την τρίτη παράγραφο εδώ
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_art ... 009_300362