Δημοσιεύτηκε: 02 Ιούλ 2009, 02:07
Και που είσαι ακόμη χαμός θα γίνει.... είμαι σίγουρος πως σήμερα οι πιο πολλοί κάναν την πλάκα τους ή βγάλαν το άχτι τους σε καπνιστές που τους είχαν στο μάτι από καιρό. Εγώ είμαι καπνιστής δεν έχω πρόβλημα να μην καπνίζω σε χώρους εργασίας(βέβαια υπάρχουν άτομα που αποδίδουν πολύ καλύτερα στην εργασία τους καπνίζοντας παράλληλα , πιστεύω ότι θα μπορούσαν να πλασάρουν διάφορες καλές συσκευές εξαερισμού παρά αυτήν την λύση). Όμως με τους χώρους διασκέδασης κάτι πρέπει να γίνει. Δούλευα σε ρεμπετάδικο ως μουσικός τα δύο προηγούμενα χρόνια. Δεν μπορείς να του πεις του άλλου μην καπνίζεις όπως και δεν μπορείς να πεις και στον μουσικό μην ανάψεις τσιγάρο πάνω που έχει το άγχος για το αν πάει καλά η βραδιά ή οχι. Αυτό εννοείτε πως γίνετε και σε όλους τους χώρους διασκέδασης αυτό το απαγορεύτικο του μην καπνίσεις θα φέρει πολλές αντιδράσεις.... γιατί τα πρόστιμα μεγάλα ... αλλά και μια του κλέφτη δυο του κλέφτη , 3 και τον τσακώσανε λέει ο λαός και έτσι και κάνουν κανέναν ''ΚΑΠΝΟΡΟΥΦΙΑΝΟ'' τσακωτό μάλλον την έβαψε άσχημα...