Δημοσιεύτηκε: 02 Ιούλ 2009, 10:27
από giannis12a
Είναι αναφέρετο δικαίωμα στον πολίτη να υπερασπίζεται την υγεία του φίλοι μου καλοί. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κάνει τον άλλον να εισπνέει ετσιθελικά τον καπνό που κάποιος ηθελημένα βάζει στον οργανισμό του.
Για δείτε και στο εξωτερικό τι ισχύει. Εκεί δεν υπάρχουν ημίμετρα και ανοησίες ( βλέπεις εκεί δεν αποφασίζουν για τους νόμους τα μπουζούκια :thumbdown: ) , μειώθηκε το κάπνισμα κατά κόρον. Ιταλία που πήγα με τον συνεργάτη μου για τρεις ημέρες από 3 πακέτα έπεσε στα 15 τσιγάρα γιατί δεν μπορούσε να καπνίσει πουθενά. Πιστέψτε με , μόνο καλό μπορεί να κάνει αυτό το μέτρο.
Και σας μιλάω εγώ, που κάπνιζα 21 χρόνια και το έκοψα εδώ και 10 μήνες τώρα :thumbup: μαχαίρι όμως. Σε δημόσιους χώρους δεν κάπνιζα ποτέ. Πήγα πριν από 4 χρόνια Γερμανία και κάπνιζα στον δρόμο και με κοίταζαν καλά-καλά λες και δεν ξέρω κι εγώ τι έκανα. Άλλη κουλτούρα παίδες. Επίσης το 92 ήμουνα φαντάρος στην Κύπρο και όταν πήγα σε ένα φαστ φούντ ν΄ ανάψω τσιγάρο με στείλανε σε ειδικό χώρο που είχανε σε μία γωνία απομονωμένος και δεν ξανακάπνισα εκεί. Τι να συζητάμε τώρα?
Πρέπει όλοι μας να βάλουμε ένα τέλος στην αλυσίδα του τσιγάρου, του κλέφτη των ευρώ μας και της υγείας μας, να πάψουν να μας ελεγχουν άλλοι και όχι εμείς.
Και όχι στα ναρκωτικά.
Κολλάει κι αυτό με το τελευταίο. :angel: