Δημοσιεύτηκε: 02 Ιούλ 2009, 15:24
Alekoman έγραψε:ApostolosZouk έγραψε:... Δεν μπορείς να του πεις του άλλου μην καπνίζεις ....
Για ποιο λόγο δεν μπορείς να του το πεις αυτό?
Με το ίδιο σκεπτικό, δε μπορείς να πεις του άλλου να μην περνάει με κόκκινο φανάρι ή να μην κλέβει από μαγαζιά....
Εννοείτε πως αυτά δεν είναι της ίδιας βαρύτητας. Μιλάνε για το παθητικό κάπνισμα όμως σε μικρά μαγαζιά όπως σε αυτό που δούλευα και ανέφερα πριν με τον εξαερισμό στο τέρμα δεν έμενε κάπνα ούτε για πλάκα μέσα στο μάγαζι. Αν θέλουμε να είμαστε εντάξει με όλα όπως αναφέρθηκε κ κάποιος φίλος πιο πάνω τότε να άρχιση και η ποτοαπαγόρευση. Αυτές οι εταιρίες και αν βγάζουν τρελά κέρδη κ κανένας το ποτό δεν το απαγόρευσε(λένε ότι υπάρχει περιορισμός για ηλικίες κάτω των 17 και είδαμε κατα πόσο ισχύει στην πράξη για να μην αναφέρω για τα συντηρητικά των προϊόντων που καταναλώνονται καθημερινά , που εσκεμμένα όλες οι βιβλιογραφίες λένε πως δεν έχει αποδειχθεί η καρκινογόνος δράση... Δεν λέω πως το κάπνισμα είναι καλό εννοείται.. είμαι καπνιστής εδώ και 4 χρόνια. Έχω κόψει το τσιγάρο μόνο και μόνο για να δω πως νιώθουν οι μη καπνιστές για 4 μήνες και μετά το ξανάρχισα συνειδητά. Δεν πιστεύω ότι κάποιος που είναι σε ένα μικρό μαγαζί με καλό εξαερισμό έχει πρόβλημα. ( και το λέω αυτό γιατί όταν κάπνιζε κάποιος δίπλα μου είχα αρχίσει να νιώθω πως πνίγομαι δεν ήμουν πλέον εθισμένος)Τώρα για τα μεγάλα τα μαγαζιά δεν μπορώ να εκφέρω καμία άποψη γιατί δεν πατάω σε μπουζούκια και club. Ποτέ δεν πατούσα δεν είναι του γούστου μου. Απλώς μην φτάνουμε κάποιες καταστάσεις στα άκρα.