Δημοσιεύτηκε: 02 Ιούλ 2009, 18:57
από Alekoman
Ναι όντως δεν είναι της ίδιας βαρήτυτας... Το να εισπνέω τον καρκινογόνο καπνό μπορεί να μου προκαλέσει βλάβες στην υγεία μου ενώ το να μου κλέψουν το μαγαζί, όχι. Μόνο χρηματικό θα είναι το πρόβλημα!!!
Από την άλλη το να περάσεις με κόκκινο το θεωρώ ισάξιο με την απόπειρα δολοφονίας.... Απλά σ'αυτή την περίπτωση τα αποτελέσματα-όποια κι αν είναι αυτά-είναι άμεσα! :?
Γι'αυτό που λες πάντως για τον εξαερισμό είναι υποκειμενικό... Εγώ για παράδειγμα, αν σε μια καφετέρια, ακόμα και ανοιχτή, κάθεται κάποιος δίπλα και καπνίζει με ενοχλεί....και στο κάτω-κάτω, είναι δικαίωμά μου να μη θέλω να εισπνεύσω τις ουσίες που αυτός θέλει να φορτώσει στον οργανισμό του... Από τη στιγμή δηλαδή που η ενέργειά του με επηρεάζει αρνητικά, δε βρίσκω το λόγο να τον σεβαστώ και να τον δικαιολογήσω.
Εσένα πολύ πιθανό να μη σε ενοχλεί το τσιγάρο επειδή καπνίζεις, αντίθετα με μένα που δεν έχω καπνίσει ούτε σβηστό! Ίσως και γι'αυτό χαρακτηρίζεις τα μαγαζιά σαν καλά εξαεριζόμενα ενώ εγώ δεν έχω μπει ποτέ σε μαγαζί που να καπνίζουν και μετά να μη μυρίζουν τα ρούχα και τα μαλλιά μου....

Αυτά τα λέω φιλικά και χάριν της κουβέντας και σε καμία περίπτωση δε σου επιτίθεμαι...απλά τώρα πλέον μπορώ να τα λέω και να μη μου απαντούν εκ του ασφαλούς οι καπνιστές.... γι'αυτό και το ύφος του ποστ! ;)