Δημοσιεύτηκε: 10 Ιούλ 2009, 07:31
από Epirotes
tolis_01 έγραψε:Μα σε αυτό ακριβώς το τελευταίο αναφερόμουν. Τα 7 έχουν ακόμα περισσότερο eye candy. Για τους γνωστούς όμως αρνητές των vista, όταν μιλάμε για τα 7 δεν είναι "άχρηστα feature", κι "ενα λειτουργικό ίδιο με τα xp αλλά με εφέ". Μακάρι να ήξεραν και τι διαφορές έχουν κάτω απ'το καπό ;) (όχι οτι ξέρω εγώ. Τα έχω διαβάσει βέβαια, αλλά τα ξεχνάω τόσο εξειδικευμενα πράγματα :lol: )

Κλάφτα Χαράλαμπε, δηλαδή, ε; :? :lol: Φίλε Τόλη, ο λόγος που έχω τα ΧΡ ακόμα είναι ότι χρειάζομαι να κατεβάζω τα βίντεό μου από μια Sony Handycam κι ο δεύτερος ότι μου αρέσουν τα παιχνίδια. Το αγαπημένο μου παιχνίδι είναι γραμμένο για 32-bit και ΧΡ αρχικά. Λοιπόν, φιλολογικά και μόνον, αν τα Windows 7 έχουν το ίδιο και περισσότερο eye-candy από τα (Σ)Βήστα! τότε το στοίχημα για τον Μπιλάκο και την εταιρεία του είναι να το καταφέρουν αυτό δίχως σούπερ απαιτήσεις σε υλικό και χωρίς να σέρνεται στο σύστημα. Το πρόβλημα αυτό θα με απασχολήσει όταν θα πρέπει λόγω απαιτήσεων συστήματος του αγαπημένου μου παιχνιδιού να αναβαθμίσω σε Windows 7 ή Windows Vista.