Δημοσιεύτηκε: 22 Ιούλ 2009, 09:11
Δε διαφωνούμε όπως καταλαβαίνεται. Εγώ μπορώ να τρέξω στη γραμμή εντολών, να γραψω εντολές κλπ το βρίσκω κ cool καμμιά φορά
Όμως μίλησα για τον απλό χρήστη, όχι εμάς εδώ μέσα που ξερούμε άλλοι λίγα άλλοι πολλά. Ίσως θα έπρεπε να υπάρχει ένα welcome στο πρώτο boot που να εξηγεί συνοπτικά μερικά πράγματα. Όταν αναφέρθηκα στο να μοιάσει στο macosx εννοώ στο ξεκαθάρισμα των tools/prog.lang που θα χρησιμοποιούνται, κακά τα ψέμματα επικρατεί ένα μικρό χάος(pulseaudio/alsa κλπ). Να έχουμε περισσότερη συμβατότητα, πιό ξεκάθαρο κ εύκολο development. +αυτό με το gui. Με την Ubuntu προωθούνται αυτά κ πάμε καλά αλλά έχει δρομο ακόμα.
Όσο για την Apple$$ είναι κατά πολύ χειρότερη από Microsoft σε θέματα κλεισίματος κλπ δε χωράει αμφιβολία, γιαυτό κ δεν έχω πάρει ακόμη mac. Ψήνομαι βέβαια (λόγο macosx κ μόνο) αλλά κάτι δε μ αφήνει...
Όσο για την Apple$$ είναι κατά πολύ χειρότερη από Microsoft σε θέματα κλεισίματος κλπ δε χωράει αμφιβολία, γιαυτό κ δεν έχω πάρει ακόμη mac. Ψήνομαι βέβαια (λόγο macosx κ μόνο) αλλά κάτι δε μ αφήνει...